search

Yves Saint Laurent
Volupté Tint-In-Oil

11
Tipsa en vän
Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - en banbrytande formula, för markerade vackra läppar! Volupté Tint-In-Oil är den första läppoljan med färgpigment. Aldrig tidigare har läppmakeup kombinerat långvarig effekt, bekväm textur, närande egenskaper o… Läs mer här

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil - en banbrytande formula, för markerade vackra läppar! Volupté Tint-In-Oil är den första läppoljan med färgpigment. Aldrig tidigare har läppmakeup kombinerat långvarig effekt, bekväm textur, närande egenskaper och ljusa färger på detta sätt.

Denna innovativa läppolja får färgen att sitta kvar utan att blekna bort och har en konsistens som inte klibbar medan läpparna känns återfuktade länge. Tack vare Colour Link Infuser-teknologi reagerar färgpigmentet på ljus och ger läpparna en unik och personlig nyans. Med en långvarig effekt, slät textur och oljans närande egenskaper framhäver den varje persons sanna skönhet.

Innehåll: 6 ml

Strobing Radiance Look 2016

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5såååååååååååååååååååååååååååå bra
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag älskar allting i dessa.

förpackning som förväntat från ysl är perfekt. silvrig metall lång tub ysl skrivet i olika färger. applicator är läpp form vilket är en lyxig unik detalj. . den ger mycket fukt, lite färg och mycket vård.
den stains your lips så du har en fin färg även om oljan och glansen försvinner.
har fem färger a dem och köper om igen. lätt att han för sig verkan i gymet, bilen väskan. för en no makeup-makeup day. eller över en läpp penna eller läppstift som en glans

detta är en olja, men tint. exakt som namnet säger
Rekommenderas till: alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Yummy!
2017-05-31 av: Camilla H
Lämnar läpparna glänsande och mjuka med lätt färg
4/5Rinner
2018-02-21 av: Karin A (ålder: 55-64)
Den funkar ensamt inte med varken penna leker annat läppstift under. Har gjort misstaget att sätta detta över ett matt läppstift för jag ville ha lite mer färg. Är man då lite äldre som jag så har man ofta ålders streck/fåror ut från läpparna då flyter färgen ner i dessa och man blir randig runt läpparna, inte snyggt.
Rekommenderas till: Alla
3/5Nej
2019-02-13 av: Änglavän (ålder: 55-64)
Fin förpackning som vanligt när det kommer från YSL. Den känns skön på läpparna men är för flytande. Det går absolut inte att ha den på lite äldre läppar som börjar få fåror/rynkor. Särskilt om man har ett läppstift under det flyter nästan rinner ner i dessa fåror. Ser helt enkelt bedrövligt ut. Det värsta var att jag inte såg det med en gång, inte roligt att gå ut så.
Rekommenderas till: Unga kvinnor