search

Ziaja
Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream

Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream - en fuktgivande nattkräm med en skonsam skrubbeffekt. Med en formula som rengör på djupet; exfolierande mandelsyra avlägsnar döda hudceller, antibakteriellt manukalövsextrakt reducerar irrit… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream

Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream - en fuktgivande nattkräm med en skonsam skrubbeffekt. Med en formula som rengör på djupet; exfolierande mandelsyra avlägsnar döda hudceller, antibakteriellt manukalövsextrakt reducerar irriterad hud, samt verkar mot oljig hud och hudproblem, samtidigt som zink glukonat verkar sammandragande och avslappnande.

  • Rekommenderad för kvinnor & män över 14 år med oljig hud, eller hudproblem.
  • Reducerar överskott av talg, pormaskar, förstorade porer & utbrott.
  • Inte testad på djur.
  • Högkvalitativa råvaror, innefattande ekologiskt certifierade ingredienser.

Innehåll: 50 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bäst!
2016-04-29 av: Vicky S (ålder: 35-44)
Så underbar nattkräm! Huden blir mjuk ren och slät. Luktar mk gott!
4/5Bra ansiktskräm
2017-08-16 av: Sofia
Jag tycker att detta är en bra ansiktskräm, som räcker förhållandevis länge och är mycket prisvärd. Tycker att den återfuktar min hud, och gör den finare.
4/5Bra budgetval!
2017-03-14 av: Hedvig J (ålder: 15-24)
Den här nattkrämen luktar gott och gör att huden känns slät och fin. Lätt i konsistensen, känns knappt på huden förutom att den ger en lite uppstramande effekt. För mig med torr hy kan det behövas en fuktkräm på vissa partier som komplement. I övrigt är den trevlig och jag kommer nog köpa den igen!
Rekommenderas till: Oren/kombinationshy
3/5Helt OK för sitt pris!
2017-08-01 av: Nathalie M (ålder: 25-34, thefloralheart.blogg.se)
Jag har tidigare haft mycket problem med akne men har nu lyckats hålla huden ganska jämn och fin, utan några större utbrott. Har tidigare provat en del produkter med Tea Tree (som jag förstått det är Manuka ett annat namn för Tea Tree om jag fattat det rätt) men har aldrig upplevt att det gjort direkt skillnad för min hud (hormonell akne här). Ziaja Manuka Tree Purifying Gently Exfoliating Night Cream lockade mig till köp tack vare sitt extremt budgetvänliga pris och hyfsade recensioner, samt att märket är cruelty free. Har gjort slut på ungefär 1 och 1/2 tub av den här nattkrämen och jag upplever att krämen, som känns mer som en lätt gel, går ganska snabbt in i huden utan att täppa till porerna. Dock kan det kännas lite som en torr hinna på huden ett tag efter insmörjning men det kanske bara är jag som upplever det så?

Kan känna att den här krämen inte riktigt gör varken till eller från för just min kombinerade hy. Jag önskar mer fukt (går iofs att använda fuktserum eller ampouler eller liknande innan) än vad Ziaja Manuka Tree Night Cream ger men som budgetalternativ är den helt klart godkänd. + för att den kommer i tub och inte i himla burk också!
Rekommenderas till: Till någon med fet och/eller kombinerad hy