Dsquared2
HeWood EdT

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdT 30 ml
Passar ihop med
Dsquared2
75 ml
Beskrivning

HEWOOD är inspirerad av det rikaste, starkaste, vackraste och enklaste av alla naturmaterial - trä. Trä är det genomgående elementet i doften, förpackningen, flaskan och namnet. Dean och Dan (grundarna bakom Dsquared2) tillägnar doften till den moderna mannen vars dröm är att i naturen finna frihet och förförelse.

Trä i form av Kanadensisk röd al ramar in, skyddar, upphöjer och intensifierar den fyrkantiga flaskan. Tack vare träets unika färgton och ådring så är varje flaska unik.

Doften är en aromatisk alkemi av starka naturelement. Dean och Dan har valt harmoniserande doftnoter från luft, vatten och trä som för dem symboliserar kreativ frihet och sitt älskade hemland Kanada.

Doftnoter


Toppnot - luft
Vit gran, ambra och mysk förenar sig i en klar toppnot likt den rena kanadensiska luften.

Hjärtnot - vatten
Violblad och blommor tillsammans med ett speciellt vattenackord skapar en fin, intensiv och vibrerande hjärtnot vilket ger doften vitalitet och kraft.

Basnot - trä
Djupa noter som vetiver och cederträ ger doften en karaktär av manlighet och elegans.

Artikelnummer: 2068

Upptäck mer som HeWood

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt