search

Parfym

Att köpa ny parfym är individuellt och en smaksak som brukar förändras beroende på både ålder och årstid. Föredrar du en mjuk, diskret doft med fruktiga inslag eller vill du ha en kraftfull, starkare parfym med vild karaktär och mycket kryddor? Är du en av dem som vill använda din favoritparfym varje dag, året runt, eller byter du doft varje dag? Oavsett vilket förhållande du har till parfymer så har vi olika typer av dofter, till både honom och henne, för alla åldrar. Vårt breda sortiment av parfym gör det enklare för dig att hitta rätt doft för just dig!

Olika typer av parfym – hur du väljer rätt doft för dig!

Frisk och fräsch, kryddig och orientalisk, sprudlande och fruktig, mjuk och blommig. EdT eller EdP? Det är bara några av de olika doftvarianter som finns. Ofta brukar vi välja en lättare parfym dagtid och under vår- och sommarmånader, precis som vi gärna väljer en något tyngre eller i alla fall djupare doft till fest och under hösten och vintern. Hur du väljer rätt doft för dig? Det kan förändras snabbt vilken typ av favoritdoft du har, dels beroende på vilken säsong det är men även på vilket humör du känner dig – eller VILL känna dig.

Låt doften spegla din personlighet eller humör. Vill du att din parfym ska få dig att känna dig självsäker? Vill du att doften ska utstråla glädje, kreativitet, pondus eller förförisk? Fundera på vid vilka tillfällen du ska använda din nya parfym och välj doft därefter. Precis som du väljer olika kläder för olika tillfällen. Huruvida du väljer en Eau de Toilette eller Eau de Parfum är egentligen en smaksak på hur koncentrerad du vill att doften ska vara, då EdP ofta har färre ingredienser men i högre koncentrat. Läs mer
UTVALT FÖR DIG
962 produkter
Biotherm Deo Pure Roll-On
Medelbetyg: 5/5 (4 recensioner)
205 kr (Värde 215 kr)
Biotherm Deo Pure Stick
Medelbetyg: 5/5 (1 recension)
199 kr (Värde 215 kr)