search

Parfym

Att köpa ny parfym är individuellt och en smaksak som brukar förändras beroende på både ålder och årstid. Föredrar du en mjuk, diskret doft med fruktiga inslag eller vill du ha en kraftfull, starkare parfym med vild karaktär och mycket kryddor? Är du en av dem som vill använda din favoritparfym varje dag, året runt, eller byter du doft varje dag? Oavsett vilket förhållande du har till parfymer så har vi olika typer av dofter, till både honom och henne, för alla åldrar. Vårt breda sortiment av parfym gör det enklare för dig att hitta rätt doft för just dig!

Olika typer av parfym – hur du väljer rätt doft för dig!

Frisk och fräsch, kryddig och orientalisk, sprudlande och fruktig, mjuk och blommig. EdT eller EdP? Det är bara några av de olika doftvarianter som finns. Ofta brukar vi välja en lättare parfym dagtid och under vår- och sommarmånader, precis som vi gärna väljer en något tyngre eller i alla fall djupare doft till fest och under hösten och vintern. Hur du väljer rätt doft för dig? Det kan förändras snabbt vilken typ av favoritdoft du har, dels beroende på vilken säsong det är men även på vilket humör du känner dig – eller VILL känna dig.

Låt doften spegla din personlighet eller humör. Vill du att din parfym ska få dig att känna dig självsäker? Eller vill du att doften ska utstråla glädje, kreativitet, pondus eller varför inte förförisk? Fundera på vid vilka tillfällen du ska använda din nya parfym, och välj doft därefter. Precis som du väljer olika typ av kläder för olika tillfällen. Huruvida du väljer en Eau de Toilette eller Eau de Parfum är egentligen en smaksak på hur koncentrerad du vill att doften ska vara, då EdP ofta har färre ingredienser men i högre koncentrat.

Doft & Parfym för alla smaker

För dig som söker en mer specifik parfym kan du använda nedanstående länkar för att hitta rätt. Är det en exklusiv doft du söker? Kan det vara så att din favoritsångerska har släppt en ny doft? Då hittar du den under kändisdoft. Likaså när det gäller modedesigners – ta en titt i vår grupp designerdoft. För dig som älskar en mer begränsad utgåva som andra kommer ha svårt att få tag på – då är gruppen Limited Edition för dig. Psst! Parfym är även den perfekta presenten!

Exklusiva | Kändisdoft | Designerdoft | Dofter | Roll-on | Limited Edition

1316 produkter
CLEAN Trio Collection Gift Box
795 kr (Värde 1 410 kr)
Parfym