Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Passar ihop med
Elizabeth Arden
40 ml
Beskrivning

Bakom alla moderna, sofistikerade kvinnor som njuter av livets resa finns en historia som väntas på att berättas. Handlar den om beslut hon fattat, drömmar hon inte delat med någon eller hemligheter hon ännu inte avslöjat?

Vissa historier kan man tyda direkt, medan andra ligger dolda och väntar på att bli upptäckta med tiden. För att hylla denna mystiska men sofistikerade och moderna kvinna lanserar Elizabeth Arden Untold - en doft till alla kvinnor som njuter av livet och som väntar på att få berätta om alla livserfarenheter och äventyr, dåliga som bra, sorgsna som lyckliga. Om sanning, om hopp. Om svek och framför allt om kärlek.

Doften öppnas i en underbar lyxig symfoni av rosépeppar, skir bergamott, sprudlande päron och svartvinbärsknoppar. I hjärtat finner vi läckra accenter av gardeniablad som blandas tillsammans med fängslande egyptisk jasmin. Doften avrundas i mystikens tecken av patchouli, sandelträ, mysk och varm ambra som avslöjar en magnetisk sensualitet. En oförglömlig och fantastisk doft som får dig att undra - vilka gömda historier bär jag på?

Lanserad: 2013

Doftnoter

Toppnoter

Rosépeppar, Bergamott, Päron & Svartvinbärsknoppar.

Hjärtnoter

Gardeniablad & Egyptisk Jasmin.

Basnoter

Patchouli, Sandelträ, Mysk & Ambra.

Artikelnummer: 29277
Ingredienser

Ethylhexyl Salicylate,Propylene Glycol,Linalool,Parfum,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Geraniol,Citronellol,Water,Ext. Violet 2 (CI 60730),Yellow 6 (CI 15985),Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Butylphenyl Methylpropinal,Butyl Methoxydibenxoylmethane,yellow 5 (CI 19140)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.