Juicy Couture
Couture La La

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Trendig och rockig med en härlig frihetskänsla - Couture La La är doften som får din värld att gunga!

Denna feminina, vågade men ändå oväntade doft tar fram din innersta livliga men mystiska sida! Doften öppnar med saftiga frukter och bär i form av gnistrande mandarin, grönt äpple, röda vinbär samt vattenhyacint. I hjärtat finner du en blomstrande bukett av gudomlig liljekonvalj, rosa pion, violblad och apelsinblomma. Doften avslutas med mjuka aromer av lena träslag och mysk.

Denna juicy-doft är en frisk och härlig doft som blandar saftiga frukter med en underbar blomsterbukett och lena träslag. En fantastiskt sprudlande men oväntad doft som fyller en rockig och snygg flaska med det klassiska juicy-utseendet!

Doftnoter

Toppnoter

Gnistrande Mandarin, Vattenhyacint, Grönt Äpple & Röda Vinbär.

Hjärtnoter

Liljekonvalj, Rosa Pion, Violblad & Apelsinblomma.

Basnoter

Lena Träslag & Mysk.

Artikelnummer: 16724
Ingredienser

Ethylhexyl Salicylate,Linalool,Parfum,Citral,Citronellol,Water,Hydroxycitronelal,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,Limonen,Benzyl Salicicylate,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Butylphenyl Methylpropinal,Butyl Methoxydibenxoylmethane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Couture La La

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt