Holika Holika
Baby Pet Magic Sheet Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 12 kr

37 kr 49 kr

Du sparar 12 kr

37 kr 49 kr

Variant : Pug
Beskrivning

Baby Pet Magic Mask Sheet Pug är en supersöt och rolig sheet mask som jobbar anti-age med allt vad det innebär, uppljusande samt intensivt fuktgivande. Mopsar är kända för sitt speciella utseende och sina karaktäristiska rynkor i ansiktet, man har därför valt att dekorera själva masken med ett just ett mopsansikte, där de utritade linjerna/rynkorna symboliskt bleknar bort i takt med att du har masken på dig. Innehåller bl.a uppljusande niacinamide samt hydraliserad kollagen som främjar en mer elastiskt och spänstigare hud.

  • Anti-age

  • Uppljusande

  • Fuktgivande

  • Reducerar synlighet av linjer & rynkor

  • Främjar hudens fasthet

Innehåll: 1 st sheetmask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-15 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Water,Hydrolyzed Corn Protein,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Trehalose,Hydrolyzed Wheat Protein,Hydrolyzed Soy Protein,Allantoin,Fragrance,Methylpropanediol,Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,Chlorphensin,Ethyl Hexanediol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Baby Pet Magic Sheet Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product