MISSHA
Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam

(4 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
149 kr
149 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

En härligt löddrande ansiktsrengöring som livar upp en glåmig och trött hud på direkten! Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam ger dig en effektiv produkt som avlägsnar orenheter, makeup och överflödigt talg utan att verka det minsta uttorkande på huden, tvärtom är formulan otroligt återfuktande för en så komfortabel och behaglig rengöring som möjligt. Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam passar alla hudtyper, och passar perfekt till både morgon och kväll. Snigelsegretfiltrat (3%) skyddar mot fuktförlust samtidigt som det boostar cellförnyelsen. Huden lämnas fräsch, felfritt rengjord, lysterfull och redo inför nästkommande hudvårdsprodukter.

  • Löddrande ansiktsrengöring

  • Passar alla hudtyper

  • Uppfräschande

  • Lystergivande

Användning

Fördela önskad mängd produkt i handflatorna och addera vatten för att skapa ett lödder. Massera över huden och skölj sedan av med ljummet vatten. Förslut locket ordentligt efter varje användning.

Ingredienser

Glycerin,Potassium Hydroxide,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,Chlorphenesin,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Methylisothiazolinone,Myristic Acid,Lauramide DEA,Lauric Acid,Water(Aqua),Fragrance(Parfum),Snail Secretion Filtrate,Adansonia Digitata Seed Extract

Upptäck mer som Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt