Kocostar
Slice Mask Sheet

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Aloe Vera
Beskrivning

Aloe vera har använts sedan urminnes tider för dess vårdande, kylande och rogivande effekt på en känslig- och stressad hud. KOCOSTAR'S Slice Mask Sheet Aloe Vera ger intensivt med fukt och är en perfekt räddare i nöden om du t.ex råkat vistas lite för många timmar i solen, men även jättehärlig som en vanlig efter-jobbet-mask som en extra lyxig del av din hudvårdsrutin.

Slice Mask Sheet Aloe Vera är en rolig variant av den populära sheetmasken, som istället för att ha ett större tyg/textilark som placeras över hela ansiktet, har mindre delar som kan placeras ut precis där och när du behöver dem. Fördelen är att du inte behöver använda alla på en gång om inte behovet finns, en extra trevlig bonus är också att delarna är formade som små aloe vera-blad!

  • Fuktgivande & vårdande

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 2 ark á 6 st masker

Användning

Placera maskerna på ren och torr hud i ansiktet eller på kroppen på de ställen som behöver vård. Låt verka 15-20 minuter. Avlägsna och låt överflödigt serum tas upp av huden.

Artikelnummer: 44053

Upptäck mer som Slice Mask Sheet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt