Akademikliniken Skincare

Behandla fina linjer, acne och solskadad hud samt rynkor, torrhet och tappad elasticitet med Akademikliniken Skincares effektiva produkter!

För att ta den senaste utvecklingen inom hudvårdsprodukter till Sverige och Akademiklinikens patienter bestämde sig teamet bakom Akademikliniken för att utveckla en egen hudvårdsserie under Akademiklinikens varumärke. Detta var starten för mer än tre år av forskning och utveckling utförd av ett team av experter bestående av ledande biokemister, internationella kosmetiska experter, kirurger, hudläkare och hudterapeuter - alla knutna till Akademikliniken.

"Skönhet genom vetenskap" - Hudvårdsserien bygger på vetenskapliga fakta och de senaste rönen inom professionell hudvård. Varje år behandlar Akademiklinikens expertteam av plastikkirurger, dermatologer och auktoriserade hudterapeuter tusentals patienter för att komma fram till de mest effektivt behandlande och vårdande formuleringarna. Varje produkt är baserad på kunskap om hudfysiologi, åldringsprocessen samt beprövade principer för att bibehålla och optimera hudens hälsa, innehåller höga halter av aktiva ämnen (dvs doser som rekommenderas av råvarutillverkaren) och unika kombinationer av såväl naturliga ingredienser som säkra, stabila och mycket aktiva syntetiska ämnen. Det bästa av båda världar.

I Akademiklinikens utbud hittar du anti-agingverkande, lysterboostande, närande och vårdande ansiktskrämer, serum och masker - genomtänkta och väl utprovade produkter för tydliga resultat och för att ta fram det bästa hos din hudtyp!