Hårvård och Hårstyling

På Eleven älskar vi hårvård. Hos oss finns det en mängd olika hårvårdsprodukter. Vi erbjuder hårvård för honom och henne, styling produkter, svenska hårprodukter och mycket annat.

Köp dina hårprodukter online ##

Idag föredrar många att handla hårvård på nätet, allt från hårprodukter till kläder. Det är för många ett enklare sätt att se utbudet som finns då många produkter ofta är samlade på samma sida. Du kan vara 100 % säker på att det är en originalprodukt som du får när du handlar hos eleven, vi har inga billiga kopior i sortimentet.

I vårt sortiment hittar du hårprodukter för håret som passar både kvinnor och män, från märken som Bumble and bumble, ghd, Kevin Murphy, Redken, Maria Nila och Matrix. Dessutom kan du få mjuka, sommarlena ben med våra produkter för rakning, trimning och hårborttagning. När våren och sommaren äntligen besöker oss vill vi gärna matcha våra kjolar, klänningar och shorts med ett par lena och rakande ben. Hur du väljer att ta bort det oönskade håret på benen är helt upp till dig, idag finns det flera olika produkter du kan använda dig av. Hos eleven hittar du bland annat epilatorer, olika vax-kit och flera varianter av rakhyvlar. Vi erbjuder även produkter speciellt utformade för att ta bort håret i lite mer intima områden som din bikinilinje. Hårvård kommer i många olika skepnader.

Utvalda kategorier

Plattång | Lockar & Volym | Hårvårdsprodukter | Hårborstar | Ekologisk Hårvård

Ta hand om ditt hår med rätt hårvård

Håret behöver omtanke, vård och skydd för att hålla sig naturligt vackert. Oavsett frisyr är därför rätt hårvård en essentiell förutsättning för att bevara hårets styrka och glans. Lockigt, rakt, kort, långt, frissigt eller torrt – vilken hårtyp du än har finns det en mängd olika hårvårdsprodukter hos oss som hjälper dig att vårda och styla ditt hår på ett hållbart sätt. Vårdande schampo, balsam och hårinpackningar för olika hårtyper eller behov så som torrt, lockigt, frissigt eller färgat hår. Söker du glansgivande och återfuktande hårolja, eller leave in-balsam hittar du det, och mycket mer här.

Hårvård och hårprodukter är så mycket mer än bara schampo och balsam, även om ett bra schampo och balsam kan göra under för vissa hår. När det kommer till ditt hår har du chansen att visa vem du är. Det finns flera sätt att förändra det på: klipp det, styla det på ett nytt sätt eller testa en ny färg - det finns inga gränser när det kommer till hur äventyrlig du vill vara. Vågar du inte gå hela vägen och färga ditt hår finns det flera andra alternativ som erbjuder dig chansen att testa på en ny hårfärg under några veckor. Välj mellan pennor som du kan måla slingor i håret med eller en inpackning med färgpigment som sedan tvättas ut efter några veckor. Tillåt ditt hår och din frisyr att spegla ditt humör och låt det alltid vara under förändring, precis som du!

Under hela förändringsprocessen är det dock viktigt att du tar hand om ditt hår på bästa sätt. Håret behöver omtanke, vård och skydd för att hålla sig naturligt vackert. Oavsett frisyr är därför rätt hårvård och hårprodukter en essentiell förutsättning för att bevara hårets styrka och glans. Lockigt, rakt, kort, långt, frissigt eller torrt - vilken hårtyp du än har finns det en mängd olika hårprodukter hos oss som hjälper dig att vårda och styla ditt hår på ett hållbart sätt. Vårdande schampo, balsam och hårinpackningar för olika hårtyper eller behov så som torrt, lockigt, frissigt eller färgat hår, är viktigt när det kommer till hårvård. Söker du glansgivande och återfuktande hårolja, eller leave in-balsam hittar du det, och mycket mer här.

Oavsett hur du väljer att styla, färga eller klippa ditt hår kan de flesta hålla med om att ett fräscht och hälsosamt hår är en väsentlig del i ditt välmående, ett vackert svall är en humörhöjare och får många att känna sig vackra - kvinna som man. Se till att ta hand om ditt hår med rätt hårvård.

Stylingverktyg, stylingprodukter och hårprodukter

Att få till din drömfrisyr behöver dock inte involvera varken en sax eller hårfärg. I många fall går det att få till en helt ny look med hjälp av stylingprodukter, verktyg och hårvård som du kan använda hemma i badrummet. Med hjälp av en plattång och ett värmeserum kan den med lockigt hår få till en platt och slät frisyr och den som drömmer om vågigt hår eller lyxiga hollywood-lockar med extra volym tar hjälp av en locktång och en bra spray som håller håret på plats.

Här hittar du även hårfönar, locktänger, plattänger och värmeskydd som gör att du kan forma din frisyr och få till den volym, den raka luggen eller de mjuka lockarna eller vågorna som du vill ha. Letar du efter bra stylingprodukter hittar du även dessa här. Vi erbjuder hårvård med allt från traditionell hårspray till volymspray och finishing spray. Krämer som definierar lockar i håret och glansgivande hårolja eller hårvax och hårgelé som ger stadga till frisyren. Eller torrschampo som både mattar ned håret och ger håret volym. Torrschampo är även det en av de mest användbara hårprodukterna som många prisar när det inte finns tid att duscha. Inte nog med att fett hår ser fräsch ut på ett kick med ett bra torrschampo, det är dessutom en riktigt bra produkt att använda när du vill locka håret då schampot erbjuder stadga och bidrar till ett hållbart resultat. Ett klassiskt hårvårdstips!

Byt ut dina hårprodukter då och då

Ett råd när det kommer till allt från hårprodukter till schampo och balsam, är att håret kommer vänja sig vid dem efter ett tag. När håret eller din hårbotten har vant sig kommer dina produkter att tappa sin effekt och din hårvård ger ingen verkan. Kanske rengör schampot inte lika grundligt längre och ditt hår blir fett tidigare. Det är därför viktigt att du byter ut dina hårprodukter då och då, för att få en maximal effekt när det kommer till hårvård. Då håret består av levande celler precis som din hud, är det viktigt att du också behandlar det utefter den principen. Du skulle aldrig fortsätta använda en lotion som ger dig utslag på huden, samma sak gäller när du använder hårprodukter som gör ditt hår fett eller livlöst.

Ett annat tips är att du bör använda olika hårprodukter och olika schampon och balsam beroende på årstiden. Under de kallare månaderna på hösten och vintern behöver ditt hår oftast lite extra kärlek och omtanke när det kommer till hårvård, då kylan kan göra håret både platt och elektriskt. På sommaren när du är ute i solen finns det alltid en risk att ditt hår bleks av solstrålarna eller att luftfuktigheten gör det frissigt. Badar du i havet kommer saltvattnet dessutom ge håret en rejäl omgång. Ett knep när det kommer till hårvård som funkar i alla dessa fall är då att låta håret suga åt sig näring och återhämtning i en vårdande inpackning eller med hjälp av ett serum eller en bra hårolja. Dessa hårprodukter kommer göra under för ditt hår och ge dig det friska och välmående svall du alltid drömt om.

Specialprodukter och övriga tillbehör för hårvård

Är du inte född med ett naturligt tjockt hår eller ett fantastiskt långt svall finns det vissa åtgärder du kan vidta inom hårvård för att få till den vackra hårman du drömmer om. I vårt sortiment av hårprodukter kan du hitta hårförlängningar i form av bland annat clip-ins och olika ponytail-varianter. Välj de nyanser som passar din hårfärg eller testa på en helt annan färg för att skapa spännande kontraster i din frisyr. Har du färgat håret och behöver toucha upp din utväxt eller lider då av mjäll, har vi även hårprodukter som tar hand om detta i sortimentet.

När det kommer till övriga hårprodukter och tillbehör bör alla kvinnor och män med längre hår äga en bra och vårdande hårborste. Trassligt hår och knepiga tovor är aldrig kul och kan lätt undvikas så länge du noga borstar igenom håret varje morgon och kväll. Sätter du upp håret under dagen bör du även se till att använda tillbehör som är skonsamma för håret, detta är grunden inom hårvård. Du har säkerligen någon gång upplevt det jobbiga dilemmat med hårsnoddar och hårklämmor som ständigt försvinner. Se därför till att bunkra upp rejält med dessa i din hårvårdslåda så att du aldrig igen behöver springa runt och leta efter ett par en stressig vardagsmorgon.

Filtrera