Smink & Makeup

Upptäck Sveriges största sminksortiment online. Söker du ekologiskt smink, veganskt smink eller naturligt smink? Ett klick bort finns allt du behöver för den bästa makeupen. 

Lägg en perfekt makeup

I vårt breda sortiment finns alla sminkprodukter du behöver för att skapa en personlig look som du trivs med, oavsett om det rör sig om hållbara val till vardagssminkningen eller att hitta det där lilla extra för ett festligare tillfälle. Med bra smink som passar din hudtyp och hudton kan du framhäva, tona ner, eller förstärka dina ögon, läppar, hy och ansiktsdrag. Med bra pigment i färgerna på din ögonskugga, mascara, foundation, ditt läppstift eller puder som passar just dig är det enklare att få till en naturligt snygg och fräsch makeup. 

Sminkborstar och makeuptillbehör

Att använda bra sminkborstar, penslar och speglar är ett bra tips som gör det enkelt att applicera din makeup. Det hjälper dig även att åstadkomma den känsla eller effekt du vill uppnå med dina sminkprodukter. Hos eleven hittar du både smink och sminkverktyg från varumärken som By Terry, Yves Saint Laurent, bareMinerals, Sensai, Clarins, Pixi, Revlon och många fler varumärken - välkända klassiker, spännande uppstickare och intressanta nyheter.

Makeup online

Om du, precis som vi på eleven, älskar smink och makeup har du hamnat rätt. På den här sidan hittar du all makeup du behöver för att förhöja vardagen och möjligheten att uttrycka din personliga stil - för allas tycke och smak! Behöver du hjälp med att välja rätt produkt, nyans eller konsistens på din makeup kan du alltid höra av dig till vår kundservice. Att beställa smink och makeup online hos eleven.se är både smidigt och enkelt.

Om Smink & Makeup

Smink är ett slags universellt språk, ett intresse som för människor samman oavsett bakgrund eller social ställning. Med hjälp av smink kan du framhäva de drag du trivs allra bäst med hos dig själv, skapa en vågad look som får folk att vända sig om efter dig på gatan, eller bara leka med en rad olika färger och stilar både till vardags och till fest. Med smink kan du uttrycka din identitet och med små medel styra över det intryck du gör på människor.

Sminkindustrin har växt något enormt de senaste åren och idag går det att skapa en alldeles egen professionell makeup tack vare alla de professionella sminkprodukterna som finns på marknaden. Med enkla medel kan du på kort tid ge din hy en frisk lyster, hjälpa dina ögonfransar att nå en maximerad volym och förstärka dina läppars naturliga färg med ett matt läppstift. Vill du ha en mer dramatisk look kan du enkelt leka med skuggor med ett rouge, framhäva dina ögon med ögonskuggor i olika färger och lägga ett läppglans som får dina läppar att glittra förföriskt. Smink är så nära magi du kan komma när det gäller ditt ansikte.

I vårt breda sortiment finns alla sminkprodukter du behöver för att skapa en personlig look som du trivs med, oavsett om det rör sig om hållbara val till vardagssminkningen eller att hitta det där lilla extra för ett festligare tillfälle.

Smink är ett naturligt inslag i mångas vardag, en självklarhet som ingår i morgonrutinen. Och för de som brinner för makeupprodukter, smink och alla dess tillbehör kan en sminkaffär liknas vid en godisbutik. Rader av foundations, läppglans i alla möjliga färger, ögonskuggor som glittrar under belysningen och glimrande rouge, kan få magen att pirra på en äkta sminkälskare. I vår butik bjuder vi dig på samma upplevelse av smink - online.

Lägg en perfekt makeup

Tänk på ditt ansikte som en tom målarduk och din sminkbox eller sminklåda som din palett med färger. Som penslar har du dina sminkborstar och sedan är det endast fantasin som sätter gränser. Det fina med smink är att det finns så många olika typer, vilket ger dig möjligheten att välja en ny makeup-look eller en ny stil varje dag. Det finns oändliga möjligheter när det kommer till att lägga en makeup. Ena dagen kanske du vill satsa på en naturlig look och andra dagen en tung och mörk makeup. Tack vare alla fantastiska produkter och tillbehör kan du dessutom välja att lägga fokus på olika ansiktsdrag - ögon, läppar eller kindben, med rätt smink är allt möjligt.

Det är svårt att säga hur en perfekt makeup ser ut eftersom det är väldigt individuellt. Saker som ansiktsform, hudfärg och ansiktets struktur, är delar som spelar in och kräver olika typer av smink för att se bra ut. Det finns dock en del steg som alla kan ta för att nå ett resultat som kommer så nära perfektion som möjligt, och dessutom får ditt smink att hålla längre.

Se till att börja med en ren bas. Tvätta ansiktet för att få bort fett eller smuts i huden. Ett ansiktsvatten hjälper till att stänga porerna och en ansiktskräm på det ger en lyster och återfuktar din hy. Du hittar flera högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger dig en bra bas i vårt utbud. Därefter kan du börja måla ditt ansikte med smink. Många använder en foundation eller ett puder för att jämna ut ojämnheter i hyn, dölja röda partier och täcka utslag. Ett puder hjälper dessutom din foundation att sitta kvar under dagen. När du har din bas kan du börja fokusera på att förstärka de egenskaper som är unika för just ditt ansikte. Kanske har du en speciell ögonfärg som får en särskild lyster med hjälp av rätt skuggningar eller ett par fylliga läppar som ser fantastiska ut med rätt glans. Med bra smink som passar din hudtyp och hudton kan du framhäva, tona ner, eller förstärka dina ögon, läppar, hy och ansiktsdrag. Med bra pigment i färgerna på din ögonskugga, mascara, ditt läppstift eller puder som passar just dig är det enklare att få till en naturligt snygg och fräsch makeup.

Sminkborstar och makeuptillbehör

Idag är de tillbehör du använder till ditt smink och din sminkning minst lika viktiga som sminket i sig. Att lägga en makeup utan rätt tillbehör kommer försvåra ditt arbete och dessutom kommer dina sminkprodukter inte till sin fulla rätt om de inte kombineras korrekt. Att investera i rätt tillbehör för din makeup och borstar för ditt smink är därför något som kommer vara fördelaktigt för dig i längden. Då det dessutom finns flera olika typer av borstar och svampar för flytande och torra produkter kan du hitta alla beståndsdelar till din sminklåda på nätet.

Att använda bra sminkborstar, penslar och speglar är ett bra tips som gör det enkelt att applicera din makeup. Med rätt sminkborstar och appliceringsverktyg har du alla tänkbara hjälpmedel för att skulptera ditt ansikte med bravur. Det hjälper dig även att åstadkomma den känsla eller effekt du vill uppnå med dina sminkprodukter. Hos eleven hittar du både smink och sminkverktyg från varumärken som By Terry, Yves Saint Laurent, bareMinerals, Sensai, Clarins, Pixi, Revlon och många fler varumärken - välkända klassiker, spännande uppstickare och intressanta nyheter.

De sminkvertyg du kan köpa online på eleven håller alla en exemplarisk kvalitet. Hos oss hittar du inte bara borstar och svampar utan även andra typer av tillbehör till ditt smink, som du kanske inte använder dagligen men som är minst lika viktiga för att ditt smink ska behålla sin färskhet. För att eyeliners och ögonbrynspennor ska kunna prestera lika bra som när de var splitternya har vi flera olika vässare som är speciellt anpassade för dina ögon- och ögonbrynspennor. Du hittar även pincetter för ögonbrynsplock, mindre behållare där du kan förvara smycken och sminkprodukter, samt silikonhandskar att använda som hjälpmedel när du rengör dina sminkborstar. I vår online-butik finns allt du kan tänka dig i sminkväg. Makeup online

En orsak till sminkbranschens stora framväxt de senaste åren är dels att det under det senaste decenniet har blivit allt vanligare att människor lägger upp videos på sig själva online där de antigen sminkar sig själva eller gör en sminkning på en vän. Dessa är vanliga människor som över natt kan bli uppmärksammade av tusentals som blir inspirerade av deras kunskaper om smink. Nu finns det dessutom videor som uppmärksammar alla olika typer av sminkstilar med steg-för-steg beskrivningar gällande hur du får till det perfekta sotade ögat eller hur du felfritt applicerar rött läppstift. Tack vare detta har det blivit betydligt enklare för dig som vill experimentera med din look. Har du aldrig använt en viss typ av produkt förut? Det är numera inget problem. På nätet finns gott om instruktionsvideor som visar dig hur du gör, vilket gör det lätt att lära sig nya tekniker.

Makeup online-rörelsen har blivit ett fenomen och nya produkter utvecklas snabbare än vi hinner blinka. För bara tio år sedan hade ingen som inte verkade i sminkindustrin hört talas om controuring men tack vare tutorials på nätet kan du snabbt och enkelt lära dig skulptera ditt ansikte - med rätt smink så klart. I dagens samhälle där snabba svar och ett flöde av konstant information via nätet är att föredra, kan du både hitta nya produkter som du fattar tycke för och köpa dem online inom endast några minuter. Vilket öppnar upp flera möjligheter för dig att hitta precis det du är ute efter.

Letar du efter smink online eller en viss typ av makeup på nätet hittar du det i vårt stora sortiment. Är det till exempel viktigt för dig att inte bara använda smink av hög kvalitet, utan också sådant som är skonsamt mot naturen, finner du vad du söker i vårt utbud av ekologiskt smink.

Saknar du något i vårt sortiment är du också varmt välkommen att höra av dig - vårt mål är att erbjuda ett så komplett utbud av smink som möjligt. Att beställa smink och makeup online hos eleven.se är både smidigt och enkelt. Hos eleven har vi endast originalprodukter av hög kvalitet som håller vad de lovar. Låt våra produkter vara ett självklart val i din sminkbox och förgylla dina dagar.

 
Filtrera