Hudvård

Välkommen till våra sidor med hudvård. Hos oss hittar du ett brett hudvårdssortiment. Vi har ekologisk hudvård och  koreansk hudvård med mycket mera.

Upptäck vårt breda sortiment av ansikts- och kroppsvård från välkända varumärken som Clarins, SENSAI, Lancôme, Estée Lauder, Pixi, Mario Badescu och många fler. Vi  har hudvård för olika hudtyper och behov - till både ansikte och kropp.  Du hittar bra hudvård som är anpassad för din hy, oavsett om du har normal till torr hud, kombinerad eller fet hud. Välj hudvård till ansikte och kropp efter behov, önskar du mer lyster, jämnare hy eller matta ned partier i ansiktet? Om du känner dig osäker på vilka produkter du ska använda, eller hur du ska använda en produkt - kontakta vår kundservice som gärna hjälper till. Då huden är vårt största organ är det viktigt att vi tar hand om den på rätt sätt och behandlar den med hjälp av marknadens bästa produkter för hudvård. Det är särskilt viktigt eftersom vår hud utsätts för olika påfrestningar dagligen från bland annat stark sol, vind, smuts och avgaser. I dessa fall är det oftast våra ansikten som får ta den största smällen så att grunda med en stabil och bra hudvårdsrutin varje morgon och kväll kommer göra mycket för din hud, och ge ditt ansikte ett extra skydd. Ditt ansikte är det du visar upp för världen så många är måna om att ta hand om det på bästa sätt med de bästa av hudvårdsprodukter. Om du regelbundet tar hand om ditt ansikte med högkvalitativa produkter kan du dessutom bromsa in förtidigt åldrande och undvika sådant som kommer få dig att se trött och sliten ut, likt påsar under ögonen. Hudvård är A och O för en frisk och ungdomlig look.

För att ta hand om ditt ansikte på bästa sätt finns det ett visst mönster, en rutin, som du kan implementera i din hudvård. Se till att dagligen rengöra ansiktet, vissa gör det både morgon och kväll, andra endast på kvällen då det oftast är då de tvättar bort allt smink och tillsammans med det alla orenheter som kan ha fastnat på huden under dagen. Hur du lägger upp din hudvård är upp till dig. Efter en rengöring bör du alltid återfukta huden med en skön hudkräm som återställer pH-värdet och vårdar din hy. En eller två gånger i veckan kan det vara bra att rengöra din hy på djupet med en hudvårdsprodukt likt en peeling eller en ansiktsmask. Med dessa kan du få bort pormaskar, orenheter och död hud. Avsluta sedan även denna behandling med en återfuktande kräm. Se till att fortsätta med detta så är en hudvårdsrutin född!

Förutom ditt ansikte bör du ta hand om all annan hud som exponeras - hudvård inkluderar allt från armar, ben och torso, samt att använda till exempel solskyddsfaktor på soliga dagar och återfuktande lotions för att undvika torra partier. Hos oss hittar du ett brett sortiment av hudvårdsprodukter för olika hudtyper och behov - till både ansikte och kropp. Du hittar bra hudvård som är anpassad för din hy, oavsett om du har normal till torr hud, kombinerad eller fet hud. Välj hudvård till ansikte och kropp efter behov, önskar du mer lyster, jämnare hy eller matta ned partier i ansiktet? Upptäck vårt breda sortiment av ansikts- och kroppsvård från välkända varumärken som Clarins, SENSAI, Lancôme, Estée Lauder, Pixi, Mario Badescu och många fler. Om du känner dig osäker på vilka produkter du ska använda, eller hur du ska använda en produkt - kontakta vår kundservice som gärna hjälper till.

Rengöring

För att få till en effektiv hudvårdsrutin är det viktigt att du använder rätt hudvårdsprodukter. Även kontinuiteten är ett grundläggande element när det kommer till hudvård. Det är viktigt att rengöra ansiktet både morgon och kväll. På morgonen använder du en rengöring, som till exempel ett ansiktsvatten som avlägsnar din nattkräm och den naturliga olja som huden producerar under natten. På kvällen kan du med fördel använda flera rengöringsprodukter - så som makeup remover, rengöringsskum och ansiktsvatten - för att tvätta bort din makeup och yttre föroreningar som fastnat på huden under dagen. Till kroppen kan du botanisera bland ljuva dusch- och badoljor som även återfuktar huden, när det kommer till hudvård. Vi har även traditionella duschkrämer och väldoftande rengöringsmousse att välja mellan. Eller varför inte ta ett skönt avslappnade bad - när var senaste gången du tillät dig själv en stunds avkoppling, sjönk ner i ett hett bad utrustat med ett lyxigt badsalt och kände alla spänningar i musklerna släppa? Hudvårdsprodukter kan smidigt kombineras med en stunds njutning! Detta är faktiskt en viktig del när det kommer till så väl din mentala hälsa som ditt utseende. Att stress och press tär på kroppen är ingen hemlighet och även de bästa av hudvårdsprodukter kan inte underhålla eller radera de spår som stress kan sätta i ditt ansikte eller på din kropp. Se därför till att din hudvårdsprocess blir en stund av avkoppling och ro där både du och din hud får en chans att återhämta er efter dagen.

Återfuktning

Då vi alla har olika hud och det finns en rad olika hudtyper är det svårt att hitta en produkt som passar alla. Som tur är behövs inte detta. Tack vare det enorma utbud av hudvård och hudvårdsprodukter som går att hitta på marknaden idag, kommer ingen gå lottlös. Oavsett om du har torr, fet, glansig, oren eller problem med huden i ansiktet, finns det hudvård och produkter på marknaden som kan erbjuda hjälp och göra under. Många produkter inom hudvård ska dessutom användas efter varandra eller i kombination för att få bäst resultat. Exempelvis att du använder ett ansiktsvatten i kombination med en rengörande tvål eller att efter en grundlig rengöring återfukta och återställa ditt ansikte och din kropp med en skön och effektiv ansikts- eller hudlotion. Att återfukta både ansikte och kropp är minst lika viktigt som rengöring. Det är den bästa anti age-metod du kan unna din hud, eftersom fuktfattig eller torr hy har en benägenhet att bilda små "torrhetslinjer" som med tiden - om du inte behandlar med mycket fukt och bra rengöring - kan bli djupare rynkor. Tänk också på att även om solen bidrar med nyttig D-vitamin, torkar den ut huden och bidrar till att du åldras i förtid. Du som gillar att sola mycket bör därför skydda dig med särskild hudvård som en solskyddsfaktor. Gillar du den solkyssta looken men inte att ligga och pressa på en solstol kan du använda dig av en skonsam brun utan sol istället.

Peeling & behandlingar

Att göra en riktig grovrengöring då och då är viktigt när det gäller hudvård, om du vill få bort de döda hudcellerna i ansiktet och öppna upp dina porer i ansiktet så de är extra mottagliga för de hudvårdsprodukter som du använder efteråt. Med en skön peeling exfolierar du din hy och de små kornen i krämen ger även ditt ansikte en lätt massage som ökar blodflödet och hjälper musklerna i ansiktet att slappna av. Se till att peela både ansikte och kropp med en ansiktsskrubb eller kroppsskrubb som är anpassad efter hudtyp, ungefär 1-2 gånger i veckan. Det rengör huden på djupet och ger dig även en fräsch och ungdomlig lyster. Se dock till att inte göra en peeling allt för ofta då det kommer ge dig en motsatt effekt och irritera ansiktet.

Få saker förknippas så starkt med hudvård som en skön ansiktsmask. Se till att alltid ha minst en hemma så att du kan få till en komplett hudvård. Då det finns en rad olika sorter med olika effekter kan du behandla huden efter behov, med masker som exempelvis är återfuktande, djuprengörande, lystergivande, nedmattande, utjämnande, anti-ageing och så vidare. En riktig skatt för hudvårdsälskare! Har du inte testat den populära peel off-masken som eliminerar pormaskar och andra orenheter i ansiktet på ett nytänkande och effektivt sätt, är det verkligen hög tid nu! Vi har även anticellulitkrämer och andra typer av krämer för specifika behov som exempelvis hudbristningar - hudvård för hela kroppen.

Hand- & fotvård

Om det finns några kroppsdelar som förtjänar lite extra lyx och vård är det våra händer och fötter. Vi ser våra händer i princip hela tiden, och fötterna går du på varenda dag - de jobbar konstant och är ofta i rörelse. Men det är lätt att glömma bort dem när det kommer till hudvård då det allra största fokus ofta ligger på ansiktet. Rena och prydliga händer och fötter säger mycket om dig och ger ett städat och professionellt intryck, så se till att då och då sätta undan lite tid för att ge dina händer och fötter en extra lyxig hudvårds-behandling. Det finns flera sätt att ge dem båda en rejäl, grundlig och uppfriskade hantering. Ta hand om tassarna med till exempel en djup rengöring, mjukgörande krämer och bra nagelfil samt fotfil. Avsluta kalaset med ett nagellack du tycker om och njut av mjuka, sköna och snygga fötter och händer.

Köp dina hudvårdsprodukter online

När du är på jakt efter en ny hudvårdsserie eller behöver komplettera ditt sortiment av produkter, går det alldeles utmärkt att handla dina produkter på nätet. Handlar du dina hudvårdsprodukter från eleven.se kommer du få hem det allra bästa, du hittar inga billiga kopior eller produkter som inte lever upp till sina beskrivningar i vårt sortiment. Vi tror på högkvalitativa hudvårdsprodukter som håller en hög standard men det betyder inte att de måste kosta skjortan.

 
Filtrera