Cacharel

Cacharel NoaCacharel är ett välkänt, franskt modeföretag som även har varit ett starkt varumärke inom parfymer ända sedan 1960-talet. Dofter från varumärket har alltid kännetecknats av en ungdomlig och frisk kvinnlighet, inte sällan i kombination med ett starkt uttryck. Cacharel Yes I am är en populär parfym som är typisk med sin sensuella och förföriska doft med basnoter av lakritsrot, hjärtnoter av jasmin och amber samt toppnoter av friska hallon och mandarin.

Handla Cacharel Amor Amor hos Eleven

Handla din nya parfym från Cacharel hos Eleven! Hos oss hittar du både Cacharel Amor Amor, som är en frisk och blommig doft för den unga kvinnan, och Cacharel Noa, en klassiker med romantiska toppnoter av fresia, ros och pion som blandar sig med dova noter av kaffe och harts i den rökiga basen.

Cacharel Anais Anais är en romantisk klassiker

Cacharel Anais Anais var den första parfym som skapades av det kända varumärket, 1978. Sedan dess har Cacharel Anais Anais varit en uppskattad och populär doft i Cacharels sortiment. Doften är kvinnlig och romantisk, men ändå fräsch med sina basnoter i sandelträ och patchouli, hjärtnoter av jasmin och ros samt toppnoter av apelsin, citron och kaprifol. Köp den sensuella doften hos Eleven!

Cacharel - från mild till sensuell

Cacharel startades av den franske modedesignern Jean Bousquet och ingår numera i L´Oréal-koncernen. Den första Cachareldoften Anais Anais var en mild doft för unga kvinnor, men under årens lopp har Cacharel tagit fram mer sensuella dofter som Amor-serien och en senare skapelse, Scarlett, en vit och söt blomdoft med inslag av honung, gröna teblad och mysk.

Blommor är signum för Cacharel parfym

En äkta Cacharel parfym avslöjar sig genom den blommiga men ändå milda noten i doften. Mildheten kombineras dock alltid antingen med fruktiga eller mer tunga inslag som sandelträ och mysk. Noa Perle har som flera andra Cacharelparfymer hjärtnoter i pion och fresia med en toppnot av rosépeppar. Namnet kommer av att varje parfymflaska innehåller en pärla om du köper den som Eau de Parfum. Även i Cacharel Eden finner du blomdofter som mimosa, liljekonvalj, rosor och tuberos. Basen består av tonkaböna, cederträ, sandelträ och patchouli.

Romantiska Cacharel Pour Homme

Naturligtvis har detta välkända parfymmärke herrdofter och även dessa doftar romantik. Cacharel Pour Homme kombinerar blommorna med aromatiska kryddor, trä och citrus. Om du vill känna doften av gränslös passion är Cacharel Pour Homme garanterat doften för dig. Hos Eleven handlar du alla dina nya och gamla favoritdofter helt utan extra kostnad för frakt och vi levererar garanterat snabbt!

Kaxiga Loulou Cacharel

I LouLou Cacharel hittar vi tonkaböna och vanilj i basen samt svart vinbär, viol och plommon som toppnoter. Lite anis ger LouLou Cacharel, som har varit en ständig gäst på parfymhyllorna under många år, extra punch och kaxighet. Cacharel Catch Me är en kvinnlig doft som lanserades 2012 och som är söt, fruktig och nötig. Självklart finner du även inslag av vita blommor och citrus - annars skulle det inte vara en äkta Cacharelparfym!

En typiskt fransk doft

Cacharel parfymer kännetecknas av lätthet och lekfullhet, och en orubblig tro på det kvinnliga. Hemligheten bakom varumärkets framgång är att hålla fast vid sina grundvärden: blommor och frukter med inslag av tyngre noter som mysk, patchouli och olika träslag. Cacharel lyckas bevisa att en framgångssaga kan bygga på enkelhet och den typiskt franska förkärleken för romantik och sensualism.