Cloud Nine

Rober Powls, som arbetat inom hårvårdsindustrin i mer än 50 år, grundade 2001 GHD men sålde senare sin andel 2008 för att 2010 lansera Cloud Nine som har fått skönhetsindustrin att surra, och det med rätta. Cloud Nine är lämpliga för alla hårtyper, och använder state-of-the-art temperaturreglerings-teknik så du kan skapa fantastiska frisyrer utan att behöva använda brännande hetta.

Du kan nu släta, locka eller våga håret vid en lägre temperatur än du någonsin trodde var möjligt. Cloud Nine innebär vackert hår utan onödigt slitage tack vare värme. Värmeverktyg fullpackade med otroliga funktioner, och vinnare av flera priser i Storbritannien för sin banbrytande teknik så som:

  • 2010 Your Hair Winner Awards för ''The Irons''.

  • 2011 Hairdressers Journal Winner för ''The O'', deras mest innovativa produkt.

  • 2012 Hair Awards för ''The Wands''.

Cloud Nine används bara på topp-salonger som Vidal Sassoon, Toni & Guy, Trevor Sorbie med flera, och kan nu användas av dig hemma i ditt egna badrum!

"Jag följde trenderna i hårindustrin och såg en förändring från spikrakt hår till hår med mer volym och textur. Det här fick mig att ihop med några ingenjörer skapa fram the O. Värmespolar som värms upp med induktionsteknologi och på bara 4 sekunder är redo att användas i håret." - Robert Powls.