COOLA

COOLA är ett San Diego-baserat lyxigt ekologiskt solskyddsmärke. De säljs exklusivt till lyxiga spa, semesteranläggningar, och apotek. COOLAs unika formulas består av:

70%+ certifierade ekologiska ingredienser Alla COOLA-produkter är framtagna med 70-97% certifierade ekologiska ingredienser. COOLA är ett av de få solskyddsmärken i världen som kan erbjuda detta. COOLA tar fram sina produkter med de fräschaste naturliga ingredienserna för att ge det bästa resultatet, fritt från bekämpningsmedel och andra otäcka bi-produkter.

Framtagna med solkraft Alla COOLAs formulas är tillverkade i USA och majoriteten av produkterna tas fram i södra Kalifornien, i en solkraftsdriven fabrik. De använder solkraft för att skydda mot solen (och det är riktigt COOLA!).

Farm to Face Liknande matrörelsen "Farm to Table" så tror COOLA på att ta fram sina ingredienser och leverantörer lokalt för att främja samhället och jobben, samtidigt som de minimerar kostnaden för långdistans-leveranser (både ekonomiskt och miljömässigt). Dessutom kan de därmed främja lokal tillväxt och ekologiska odlingar.

ECOCERT | PETA

Filtrera