Dermaceutic

Dermaceutic är ett medicinskt hudvårdsmärke som med hjälp av effektiva ingredienskombinationer verkar för att vårda och optimera huden på bästa möjliga sätt samt behandla hudförändringar som förtida ålderstecken, slapp hud och pigmentfläckar. Utvecklat av ett team franska biokemister, hudläkare och estetiska kirurger togs märket ursprungligen fram för att uppfylla deras egna krav i det dagliga arbetet. Produkterna är formulerade för att förbereda, optimera, stärka och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, utfyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp.

Dermaceutic Laboratoire var ett av de första kosmetikaföretagen som utvecklade produkter med hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra, numera väletablerade ingredienser inom estetisk dermatologi. Hudvårdslinjen bygger framförallt på syror för en exfolierande effekt som förbereder huden för en djupgående behandling, och innehåller ett komplett utbud produkter som peelings, ansiktskrämer och serum som tillåter dig att utöva en professionell hudvårdsrutin hemma.

Effektiviteten hos Dermaceutic's hudvårdande produkter försäkras genom omfattande kliniska tester och märket samarbetar med ledande branschutövare från hela världen för att säkra kvalitén.

Att tänka på när du använder produkter innehållande syror (tex AHA-syra):
  • Om du redan använder peelande produkter från en annan produktserie bör du ha avslutat användningen av dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling.

  • Använd inte produkterna på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud, och inte heller om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner.