DKNY Fragrances

DKNY erbjuder fräscha parfymdofter med en ton av äpple. Namnet är en förkortning för Donna Karan New York och som ni säkert vet kallas New York även för The Big Apple. Vårt utbud av DKNY parfym innehåller flera olika varianter som alla doftar underbart. Varumärket har funnits sedan 1989 och är mycket populärt bland kvinnor världen över. Dessutom är flaskorna snygga med sin ikoniska äppelformade design.

Dofta fantastiskt med DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious är en tidlös doft som innehåller en kombination av äpple, exotiska blommor och tränoter. Detta är en av företagets klassiker med en hjärtton av grönt äpple. Flaskan är formad som just ett grönt äpple, och doften är frisk och varm på samma gång. Du kan förvara parfymen i en snygg DKNY väska för att alltid ha den med dig.

Matcha doften med en DKNY klocka

Om du inte bara vill dofta som New York kan du kombinera din parfym med en snygg DKNY klocka. En gyllene DKNY klocka kan matcha vilken outfit som helst och du kommer både att vara snygg och lukta gott. Även en parfym kan vara en slags accessoar på sätt och vis, speciellt de från DKNY i sin trendiga, äppelformade flaska.

DKNY - med äpplet i centrum

DKNY har fokus på The Big Apple, vilket gör det logiskt att deras parfymflaskor har fått sin form av äpplen. Du kan välja mellan olika dofter i olika storlekar, det finns helt enkelt ett äpple för varje tillfälle. DKNY erbjuder också parfymer som inte är formade som äpplen, och en underbar doft är någonting de alla har gemensamt.

DKNY pure - med doft av vanilj

En mycket populär DKNY parfym dam är DKNY Pure, med sin doft av vanilj med blommiga inslag. DKNY skapar ofta nya parfymer i begränsad utgåva och det gäller att köpa den så länge den finns tillgänglig. Förutom parfymer erbjuder vi även deodoranter från DKNY, samt duschcreme och body lotion. På så sätt kan du alltid dofta gott av äpple och storstadsliv. När du beställer från Eleven kan du räkna med snabb leverans, dessutom är både leverans och retur kostnadsfri.

Lukta underbart med DKNY Golden Delicious och DKNY Nectar Love

DKNY Golden Delicious finns i en läcker gyllene, äppelformad flaska och den har en härlig doft av bland annat apelsinblomma. DKNY Golden Delicious och DKNY Nectar Love är båda populära produkter från varumärket. Nectar Love har en blommig, oemotståndlig doft med noter av nektarin, vanilj och apelsinblomma. Doften lanserades år 2017 och är fortfarande mycket omtyckt.

Hylla våren med DKNY Fresh Blossom

Med DKNY Fresh Blossom hyllar företaget våren och flaskan kommer i vackert rosa. Doften är lättsam, frisk och utstrålar femininitet. DKNY Fresh Blossom är lika fräsch som säsongen den hyllar och den har toner av svarta vinbär, liljekonvalj och jasmin. Om du önskar en mer orientalisk doft kan du prova DKNY Stories som lanserades 2018. Toppnoter är rosépeppar, rosa guava-mousse och kardemumma medan hjärtnoterna är svart iris, te och arabisk jasmin. Basnoterna är vanilj, amber och sandelträ, som alla tillsammans skapar en blommig doft.

Köp dofter från DKNY med fri frakt

När du handlar din nya doft från DKNY på eleven.se kommer den levereras till dig helt kostnadsfritt. Dessutom levererar vi dina varor snabbt. DKNY har en doft för alla personer och tillfällen ,och flaskorna finns i varierande storlekar. Köp de mindre flaskorna för att kunna prova flera av varumärkets dofter, eller satsa på en större flaska ifall du redan har en favorit.