Elemis

Elemis är hudvårdsmärket som med en kombination av naturligt kraftfulla ingredienser och den senaste teknologin har gjort det möjligt att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Faktum är att över 6,5 miljoner människor världen över gör en hudvårdsbehandling med Elemis produkter, och märket har genom åren vunnit över 200 priser för sina unika produkter och behandlingar.

Elemis är lika med bra hudvårdsbehandling

Oavsett vad vi föds med för hudtyp så påverkas vår hud av vår livsstil, därför är det minst lika viktigt att använda hudvårdsprodukter som är skräddarsydd för just din hud beroende på vilken kondition den är i – just nu! Elemis erbjuder både snabba och effektiva behandlingar likväl som längre och avkopplande behandlingar.

Testa till exempel Elemis ikoniska, bästsäljande antiageing-kräm: Pro-Collagen Marine Cream. En antiage-kräm som säljs ungefär var tionde sekund någonstans i världen. Redan 2003 stack den krämen ut från mängden tack vare dess resultat, och den håller än. Botanisera bland deras hudvård och hitta den hudvårdsbehandling som passar för just dig – oavsett om det är antiage, återfuktning eller näring din hud behöver.

Filtrera