Elizabeth Arden PRO

Hudvården från Elizabeth Arden PRO är utvecklad för att hjälpa din hud att behålla sin ungdomliga fräschör och spänst samt motverka faktorer som ligger bakom hudens åldrande. Elizabeth Arden PRO är cosmeceutical-hudvård som med sin avancerade teknik kan ge huden ett jämnare, spänstigare och vackrare utseende långsiktigt.

Hudvården från Elizabeth Arden PRO är ett resultat från ett forskningssamarbete mellan välkända Elizabeth Arden och en av världens ledande hudvårdsexperter, Joe Lewis. Han är etablerad cosmeceutical-forskare och känd för introduktion av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser – exempelvis AHA-syran 1983.

Stjärnsäljande hudvårdstips

Elizabeth Arden PRO är antiage-hudvård med det lilla extra, minst sagt. Alla produkter är storsäljare, men några har kommit att bli riktiga stjärnsäljare – lite av varumärkets nav. Som exempelvis Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector SPF 50 som är en skyddande ansiktskräm med aktiva ingredienser, som är lätt färgad i transparent nyans som passar alla hudtoner. Även Elizabeth Arden PRO's peeling pads är väldigt populära, med rengörande, exfolierande, återfuktande och föryngrande egenskaper.