It'S SKIN

It'S SKIN erbjuder effektiva lösningar till dina hudvårdsproblem, och skapar produkter baserade på just dina behov. It'S SKIN förstår sig på dina hudbekymmer och är ledande inom verksamma ingredienser, deras förhållande gentemot huden och varandra, samt produktsäkerhet.

It's SKIN är ett sydkoreansk cosmeceutical skönhetsmärke som kombinerar vetenskapliga formulas med naturliga ingredienser. It's SKIN har samarbetat med dermatologer from Seoul University för att kunna ta fram produkter som verkligen är baserade på toppmodern forskning. It's SKIN använder sig av milda, effektiva formulas framtagna med avancerad teknologi, och alla produkter är dermatologiskt testade för att säkra renhet i ingredienserna och för att garantera maximal säkerhet.

Kombinationen av hudvårdande ingredienser samt attraktiv produktdesign skapar moderna skönhetslösningar för att framhäva just din huds naturliga skönhet. Genom att verkligen känna till hudens beteende- och olika tillstånd har It'S SKIN kunnat skapa avancerade formulas som verkligen ger resultat. It'S SKIN vet hur huden ändras mellan morgon och kväll, på samma sätt som att de vet att huden ändras från sommar till vinter.

It'S SKIN är bäst kända för dina ansikts-essencer. Dessa essencer kombinerar de mest ledande kliniska genombrotten med högsta kvalitet av hudälskande ingredienser. Essencerna ger målinriktad hudvårds till alla möjliga olika behov och bekymmer, så som t.ex pigmenteringar, akne och känslighet. Tillsammans med de andra produkterna i sortimentet kan du skapa ditt personliga hudvårdskit som kommer att jobba för din bästa hud någonsin!

Filtrera