Kevin Murphy

Hyllade Kevin Murphy är ett modefokuserat varumärke med professionella hårvårdsprodukter.  Kevin Murphy erbjuder schampo, balsam, behandlingar och stylingprodukter. Produkterna är tillverkade av förnybara och hållbara ingredienser; rena eteriska oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter, och alla Kevin Murphy produkter är sulfat- och parabenfria.

Märket Kevin Murphy grundades av den hyllade hårstylisten med samma namnt. Hans arbete har synts på omslaget till det största magasinen, och han har lett hårstylingteam under otaliga fotograferingar och visningar för de stora modehusen.

I sin jakt efter de bästa ingredienserna vänder sig Kevin Murphy till producenter som använder sig av mikro-odling, ekologisk odling eller ekologiska och naturliga skördeprocesser för att försäkra sig om att alla produkter som bär märkets namn håller högsta kvalitét. Ur de högkvalitativa råvarorna utvinns vitaminer och aminosyror som verkar för att stärka hårets ytskikt, och för att ge håret en tjock och fyllig känsla. Mjukgörande ämnen från mango - och murumurusmör gör håret mjukt och glansigt. Extrakt från peruansk bark, baobab, bambu och apelsinblomma laddar håret med viktlös fukt. Antioxidanter från kakaduaplommon, orkidé, lotusblomma och ökenlime stärker håret för att minska risken för att det ska brytas av eller skadas av kemiska behandlingar. Med kraftfulla ingredienser direkt från naturen skapar Kevin Murphys hårvårdsprodukter som kombinerar det bästa från naturen med modern teknologi.

Kevin Murphy schampo

Ge ditt hår det bästa med Kevin Murphy schampo. I Kevin Murphys breda sortiment hittar du garanterat ett schampo som passar ditt hårs behov. Oavsett om du har slitet hår, torrt hår, tunt hår eller hår med specialer så har Kevin Murphy ett schampo som passar just dig.

Kevin Murphy Hydrate Me

Kevin Murphy Hydrate Me är en vårdande och återfuktande serie som passar för torrt eller skadat hår. Serien lämpar sig även för användning i torra klimat då den är berikad med vårdande antioxidanter som verkar fuktbevarande för ett silkeslent och hälsosamt hår. I serien ingår schampo, balsam och en djupverkande inpackning.

Kevin Murphy Night Rider

Kevin Murphy Night Rider är ett hårvax med stark stadga och matt textur för korta frisyrer. Vaxet är lätt att applicera och styla.

Kevin Murphy Smooth Again

Kevin Murphy Smooth Again är en utslätande serie som verkar utjämnade på hår som lätt blir fnissigt. Smooth Again ger näring och fukt till ditt hår, och tillför även ett skyddslager samtidigt som det sluter torra och kluvna toppar. Ditt hår blir mjuk, glansigt och frissfritt när du använder Kevin Murphy Smooth Again. I Smooth Again serien ingår schampo, balsam och en leave-in-kur som hjälper till att reducera frissighet samtidigt som som den skyddar håret.

Kevin Murphy Blond Angel

Kevin Murphy Blond Angel är ett måste för alla blondiner. Serien hjälper till att reducera gula toner i blonda hår för att återställa hårets färg och glans. I Blond Angel serien ingår schampo och en treatment som är en vårdande inpackning som hjälper till att återfukta och mjukgöra blont, slingat eller grått hår. 

Kevin Murphy Repair Me

Kevin Murphy Repair Me är en stärkande serie för skadade hår. Serien ger håret näring, vårdar, återfuktar, mjukgör och stärker hår som behöver hitta balans igen. I Repair Me serien ingår schampo och ett återfuktande balsam.

Kevin Murphy Rough Rider

Kevin Murphy Rough Rider är ett ler-vax som ger en stark stadga som hjälper dig att skapa en matt, perfekt definierad look. Vaxet fixerar topparna och ger en långvarig stadga.

Kevin Murphy Plumping

Har du tunt hår och önskar fylligare lockar? Då är Kevin Murphy Plumping serien för dig. Den hjälper till att stärka tunt hår och ge det en tjockare och starkare känsla. I Plumping serien ingår schampo och balsam.

Kevin Murphy Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine är en ljuvlig mist som vårdar ditt hår och ger det en glansig finish. Misten är berikad med vitamin A, C och E, samt extrakt från bambu och baobab. Men en ljusreflekterande teknologi ger denna olja ditt hår en fantastisk glans utan att lämna en oljig känsla.  

Handla Kevin Murphy hos Eleven

På Eleven har vi ett stort utbud av Kevin Murphys hårvårdande produkter. När du handlar hos online hos oss på Eleven får du alltid fri frakt och snabba leveranser. Dessutom kan du enkelt klicka hem dina favoritprodukter när du vill hemma från soffan.