Macadamia Professional

Macadamia Professional är ett hårvårdsmärke baserat på den näringsrika macadamianöten som i kombination med flera växtpreparat verkar för att vårda, skydda och ge nytt liv till håret. Under århundraden har alkemister och "healare" över hela världen vänt sig till naturen för dess rika resurser och medicinska förmågor, en kunskap som Macadamia Professional förvaltar i sina produkter. Ta del av hemligheten till friskt hår genom att prova deras bästsäljare Deep Repair Masque, Healing Oil Treatment eller Rejuvenating Shampoo. Macadamia Professional lanserades i Sverige exklusivt här på eleven redan 2010, och har sedan dess fått en stor skara lojala användare, och hyllats av både press och bloggare.

Upplever du skadat och torrt hår ger Macadamia Professional dig produkter som vårdar genom en kraftfull kombination av macadamianöten och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt. Detta resulterar i nyvunnen glas och näringsboost. Ta även del av Macadamia Professionals stylingserie med professionella vildsvinsborstar. Med borsten finns hälsofördelar för ditt hår och hårbotten, borstarna fördelar ditt naturliga sebum till håret och minskar uppkomsten av slitna hårtoppar. Kombinera med volymgivande hårsspray eller torrschampoo för maximal volymeffekt.

Beauty magazine kan du ta del av guider med how-to och tutorials där du får volymgivande hår med hjälp av produkter från Macadamia Professionals.

Filtrera