Olaplex

Olaplex har länge varit en av de mest omtalade hårbehandlingarna på marknaden och fram tills nyligen har de endast gått att få tag på på frisörsalonger. Nu behöver du inte oroa dig, för nu kan du shoppa Olaplex hos oss på eleven! Hårbehandlingen som ger håret en starkare och friskare känsla samtidigt som håret omedelbart blir mjukt, lent och glansfullt. En hårinpackning som blivit hyllad av kändisar som Khloe och Kim Kardashian, Jessica Almenäs, Carolina Gynning och Bianca Ingrosso.

Kändisar pratar om Olaplex

"Leaving Olaplex on my hair for an hour after I get home from the gym makes my hair soft and strong. Olaplex is the life-changing hair mask I swear by." - Khloe Kardashian.

"Vilken skillnad det gjorde på mitt hår! Så glansigt, lent och exakt så som jag vill att mitt hår ska vara." - Bianca Ingrosso.

"When your hair is really damaged, sleep with Olaplex, it really works. I notice a huge difference." - Kim Kardashian.

"Jag använder Olaplex, det gör verkligen håret starkare och mitt hår är väldigt slitet och nu känns det mycket bättre. Man gör en behandling på salong och sedan tar man hem flaskor och fortsätter hemma! Otroligt bra, dagens tips!" - Carolina Gynning.

"Efter en välbehövlig Olaplex-behandling känns mitt hår som nytt." - Jessica Almenäs.