Ralph Lauren Parfym

Ralph Lauren är ett väletablerat, amerikanskt klädföretag tidigare känt under namnet Polo Ralph Lauren. Förutom sina stilrena kläder tillverkar företaget också parfymer, skor och accessoarer. Den välkända logotypen i form av en polospelare har stått för klassiskt mode influerat av nytänk under flera decennier. Produkterna andas stil, klass och kvalitet, de ger dig en tidlös och mycket speciell känsla. Eleven erbjuder ett stort utbud av Ralph Laurens dofter för både män och kvinnor.

Ralph Lauren parfym för alla som älskar lyxiga dofter

För att komplettera sina klassiska klädserier skapade Ralph Lauren parfym som andas både exklusivitet och sportighet. Du kan hitta såväl en frisk, lätt doft till tennismatchen som en tyngre, romantisk doft för kvällens middag. Ralph Lauren Sverige etablerades i början av 1990-talet och erbjuder produkter för den skandinaviska marknaden. På eleven.se hittar du ett stort utbud av Ralph Laurens dofter, kanske du hittar en ny favorit?

Ralph Lauren rea

Passa på att fynda under vår Ralph Lauren rea. Köp flera produkter i samma doftserie och skäm bort dig med en en lyxig body cream. Vi har ofta Ralph Lauren rea och då har du tillfälle att prova flera parfymer för att hitta din speciella doft. Känner du dig sportig, romantisk eller sensuell? Vi levererar snabbt och fraktfritt hem till dig, alltid med fria returer.

Ralph Lauren ger dig dofter från en lyxig trädgård

När du provar parfym från Ralph Lauren vandrar du genom en blommande trädgård. Doft av frukter, blommor och träd blandas på det mest utsökta sätt för att förstärka din personlighet och dina känslor. Vissa dofter är mer blommiga och lätta, andra har en kraftigare underton, som när hasselnöt och sandelträ möter rosor i "Woman by Ralp Lauren".

Ralph Lauren Polo Blue, serien för män i alla tider

En klassisk herrparfym från Ralph Lauren är Polo Blue. Nu har serien utökats med en lättare samt en tyngre, mer intensiv doft. Ralph Lauren Polo Blue Ultra har inslag av citron och mineral, det är en lättare doft för ett aktivt liv med doft av hav. Polo Blue Gold Blend är en djupare doft som utstrålar elegans med inslag av rökelse, salvia och ingefära. Det här är serien för den aktiva, elegante mannen som vill ha en doft för varje tillfälle, dag som kväll.

Snabb leverans av din Ralph Lauren parfym

Efter att du beställt dina varor hos oss på eleven.se dröjer det inte länge förrän du kan prova din nya doft. Vi erbjuder dig snabba leveranser och din order skickas fraktfritt hem till dig inom ett dygn. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar har du alltid fri returrätt hos oss, det ska vara lätt och kostnadsfritt att få byta en vara.

Ralph Lauren Big Pony Women

Ralph Lauren har med Big Pony Women skapat en serie parfymer vars inspiration kommer från olika personlighetstyper. Sportig, romantisk, rebellisk och elegant. Olika frukter och träslag skapar dessa uttrycksfulla och lättburna dofter och den klassiska polospelaren finns på flaskan. Du kanske väljer en av dessa som din favorit eller så köper du alla fyra för att kunna byta parfym efter humör och tillfälle. Du hittar Big Pony Women i vårt stora utbud av parfymer, beställ din nya doft idag!

Uttrycksfulla dofter från Ralph Lauren

Oavsett om du vill ha en frisk och lätt parfym eller en lite tyngre, sensuell doft kan du hitta den hos Ralph Laurens parfymer. Gemensamt för alla dofterna är den klassiska, tidlösa känslan som kombinerat med sportighet och elegans ger dig en doft för varje tillfälle. Beställ dina parfymer från eleven.se, vi ger dig alltid snabba leveranser, fri frakt och fria returer.

Filtrera