RAW NATURALS by Recipe for Men

Det svenska hudvårdsmärket Recipe for men presenterar här sitt tredje segment Raw Naturals Brewing Company; ett unikt hudvårdskoncept som riktar sig till den medvetna manliga kunden som vill ha effektiv men även lättbegriplig och enkel hudvård. Konceptet omfattar både ansikts- och kroppsprodukter med ett extra fokus på den moderna groomingrutinen för skägg i alla dess längder och former. Precis som Recipe for Men's övriga produkter är Raw Naturals Brewing Company framtaget med problemlösning och resultat i fokus, där produkterna är testade och utvecklade på hud som fått utstå de mest bistra svenska väderförhållanden man kan tänka sig för att få fram så verksamma- och vårdande produkter det bara går.

Raw Naturals Brewing Company har en naturlig profil som är genomgående för hela produktserien vilket innebär allt ifrån processer, formuleringar, nyckelingredienser till förpackningsdesign och produkttexter. Man har kombinerat hudvänliga ingredienser av vegetabiliskt ursprung så som vårdande oljor från havre, kokos och oliv, samt naturligt extrakt från humle. De renörande produkterna är helt sulfatfria och innehåller naturligt rengörande komponenter från äpple. Man har även valt att endast använda sig av konserveringsmedel godkända av Ecocert.

Konceptet Raw Naturals Brewing Company bygger på lokal produktion med mycket miljötänk. Alla produkter är utvecklade och tillverkade i Recipe for Men's egna produktionsanläggning i Falun vilket bidrar samt den upplevelse av genuin småskalighet och klassiska "hantverkartraditioner" man vill åt, och som för tankarna till ett mikrobryggeri för hudvård, en känsla som återspeglas i fina produktförpackningarna. För att påverka miljön så lite som möjligt använder Recipe for Men sig genomgående miljövänliga, förnyelsebara, naturliga och lokala alternativ i sina processer.

"Logical skincare and no fuzz" - Recipe for Men