RefectoCil

Rama in ditt ansikte och accentuera dina drag med ögonfrans - och brynfärg från marknadsledande RefectoCil, den självklara experten inom frans - och brynfärg sen 75 år tillbaka!

Skapa en perfekt matchad look som håller dygnet runt och i upp till 6 veckor genom att färga fransar och bryn - variera resultat från subtilt till mer dramatiskt beroende på val av färg och djup i nyansen. RefectoCil erbjuder produkter som med hög kvalité och näringsrika formuleringar försäkrar ett professionellt resultat.

Efter intensiv research lyckades hårstylisten Josef Gschwentner under 30-talet att utveckla den perfekt färgande - och hårvårdande produkten, som med sin effektiva och intensivt pigmenterade formula skiljde sig från konkurrenterna på marknaden. Märket blev snabbt ett av marknadens ledande och bäst säljande tack vare sin höga produktkvalité, en position som de upprätthåller än idag.

RefectoCil har allt du behöver när du färgar fransar och bryn - färg, borstar, skyddande pads och remover. Skapa enkelt långa, tjocka och glansiga ögonfransar och framhäv och forma ögonbrynen för att accentuera dina drag. Färgerna från RefectoCil markerar ögonfransar och bryn med ett naturligt resultat, helt utan att du behöver använda sminkprodukter, och med ett resultat som håller i upp till 6 veckor. Hitta din nyans och färga för ett professionellt resultat hemma!

Filtrera