REN

REN är pionjärerna bakom konceptet ren bioaktiv hudvård. REN kombinerar det bästa av två världar, nämligen högteknologisk hudvård till 100% naturliga ingredienser. Något som de kallar Ren bioaktiv hudvård.RENs produkter ger dig fördelarna av den senaste forskningen inom kosmetik och utan negativa effekter från syntetiska ingredienser.Förutom att produkterna är fria från kemikalier och tillsatser så är de även sköna att använda och ger dig en ren, sund och ung hy.

REN presenterar sin filosofi som; Performance, Purity, Pleasure.

Visste du att: REN kommer från England, men namnet har sitt ursprung i det svenska ordet ren. Idén kom från en svensk antikhandlare i London.

Hitta REN-produkterna som passar just din hudtyp:
Känslig hudNormal hud | Kombinerad hudTorr hudProblemhudAlla hudtyper

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer


Rätt ingredienser
REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.

Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.

Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej ...

Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.

Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.
Filtrera