Revlon


Ansikte

Läppar

Ögon

Revlon, skönhetsmärket som är trendsättare inom smink- och sminkverktyg, hudvård, hårfärg och doft världen över! Med en vision om glamour, spänning och innovation erbjuder Revlon prisvärda produkter för ditt ansikte, läppar, ögon och naglar.

Sedan starten 1932 när Charles Revson och hans bror Joseph, tillsammans med kemisten Charles Lachman utvecklade sin allra första produkt, har Revlon's anseende vuxit för att nu älskas världen över! Med en marknad som omfattar över 100 länder spridda över 6 olika kontinenter är Revlon ett känt skönhetsmärke med ett flertal bästsäljare.

Med kampanjen Love Is On förmedlar Revlon budskapet till sin publik att sprida kärlek genom sociala medier. Deras omtalade läpprodukt Colorburst Matte Balm, laguer Balm och balm stain hyllas i kampanjen för deras vårdande egenskaper och färgval med nyanser i nude, stark rosa och klar röd. Oavsett om du vill uppleva en matt finish eller glansigt resultat ger dem en mjuk konsistens som ger dina läppar en extra fyllighet.

Revlon erbjuder foundations anpassade efter din hudtyp, oavsett om du upplever en oljig till kombinerad hy, eller torr och känslig. Deras mest omtalade foundation PhotoReady Airbrush Effect Makeup, upplevs precis som namnet, med en fantastisk täckning som knappt känns på din hy. Ger ett retuscherande resultat genom ljusreflekterande pigment i en mängd nyanser.

Se även hårvård från Revlon Professional!

Revlons fantastiska revolution

Revlon grundades 1932 av Charles Revson, en pionjär med en unik vision. Revson ville skapa ett skönhetsföretag som hade förmåga att förändra sättet kvinnor såg på sig själva. Han ville frambringa spänning, något fantasifullt och lättsamt som fick en hel värld att vända på huvudet.

Genom sin fingertoppskänsla för färg, tog Revlon fram det första pigmenterade nagellacket någonsin. Innovationen förändrande skönhetsindustrin och såväl Revlon som Revson skrev skönhetshistoria.

Ett genuint skönhetsvarumärke

1939 följde Revlon upp succén från 1932 genom att lansera det numera ikoniska "Matching Lips and Tips"- konceptet. Syftet var att inspirera kvinnor att bära samma färg på naglarna som på läpparna, för en djupgående känsla av klass och finess.

Årtiondet därpå presenterade Revlon en mängd innovationer på skönhetsmarknaden, däribland den första vattenfasta mascaran som inte krävde kemisk rengöring och krämögonskuggan. 1962 kom den första rougen som drygt tio år senare, 1973, följdes upp av den oförglömliga parfymen Charlie. Världens första doft framtagen för en bredare marknad.

Innovationerna avlöser varandra

Revlon är än idag en betydelsefull pionjär inom skönhetsindustrin vars önskan är att fortsätta uppmuntra kvinnor att uttrycka sig själva genom färg. 2009 inledde Revlon sitt samarbete med den hyllade och i Hollywood väl anlitade make-upartisten Gucci Westman, global artistic director. Tillsammans med ambassadörer som skådespelerskorna Emma Stone, Halle Berry och Olivia Wilde väljer Revlon att lyfta fram sin expertis inom skönhet på ett mångfacetterat sätt. Med nya kollektioner varje år innehållande förnyade texturer, banbrytande design och uppdaterad färgskala, är Revlon en naturlig skönhetsdestination för alla kvinnor.

Revlon på eleven.se

eleven.se lanserar under oktober månad 2014 Revlon exklusivt för den nordiska marknaden. Med växande e- handel inom kosmetik och skönhet, och ett sortiment på över 900 varumärken och 30 000 artiklar, är eleven.se stolta över att kunna presentera det nya samarbetet.

"eleven.se har alltid legat i framkant vad gäller små och stora nyheter och att få lansera ett så framgångsrikt varumärke som Revlon känns fantastiskt," säger Hannes Hasselrot inköpsdirektör på eleven.se.