St. Tropez

Uppnå perfekt solkysst och hälsosamt strålande hud året runt med St. Tropez - det ledande varumärket inom brun-utan-sol älskat av yrkesutövare, kändisar, skönhetsredaktörer och skönhetsälskare världen över!

St. Tropez har ett flerårigt, framgångsrikt samarbete med Londons modeelit på London Fashion Week, Oscarsgalan och andra "röda mattan"-event. Från catwalken och internationella tidningsomslag till vita duken ger St. Tropez alltid stjärnglans. Hollywoodstjärnor som är stora fans av produkterna är Gwyneth Paltrow, Emma Stone, Penelope Cruz, Katy Perry och Jennifer Aniston.

St. Tropez mångfaldigt prisbelönta produkter ger huden en naturligt solkysst ton och en fantastiskt lyster oavsett nyans. Uppnå en alltifrån ljust gyllene ton till den djupaste bronsfärg med St. Tropez variation av produkter - resultatet lika perfekt naturligt och streckfritt varje gång! De återfuktande och smidiga formuleringarna torkar fort och smälter samman med huden utan att kladda. Med hjälp av teknologin Aromaguard har St. Tropez också lyckats med att reducera den välbekanta BUS-doften med minst 70 % och produkterna har istället en fräsch och behaglig doft.

Välj mellan brun-utan-sol i form av kräm, mousse, mist eller olja - alla med lika professionella och effektiva resultat. St.Tropez kompletta utbud erbjuder brun-utan-sol produkter för alla behov och önskemål - hitta din nya BUS-favorit!