Swiss Clinic

Swiss Clinic är ett innovativt skönhetsföretag som revolutionerar hur människor handlar, konsumerar och utför sina skönhetsbehandlingar. Varumärket är ledande utvecklare och distributör av hudvårds- och skönhetsprodukter med en online-distributionsstrategi. Målet är att ge alla människor möjligheten att uppnå säkra, långvariga positiva förändringar för deras hälsa och skönhet, i sitt eget hem. Varumärket inriktar sig primärt på hemmabehandlingar samt högteknologisk hudvård och erbjuder högteknologiska kliniska skönhetsprodukter och verktyg, som utförs i hemmet och ger långvariga synliga resultat.

Året var 2011 när de två grundarna ställde sig själva frågan, för människor som vill uppnå en positiv förändring i deras utseende, för att känna sig och må bättre, "varför det var ett så stort glapp mellan snabbverkande kosmetika - med kortvariga resultat och mer tidskrävande och kostsamma fysiska behandlingar på kliniker - med långvariga resultat?" Det var uppenbart att det fanns ett stort tomrum på marknaden att fylla ut. Resan startade genast mot att ta fram en ny och unik produkt linje med behandlingar som skulle ge upphov till verkliga förändringar och längre varaktighet än "on top cover" kosmetika och traditionell hudvård.

Framgången var omedelbar och tillväxten har varit exponentiell sedan lanseringen under 2012. Varumärkets motto kom att bli "Make a difference" som är kärnvärdet i allt. Idag är varumärket starkt baserat i både Sverige och Schweiz, R&D äger rum i Zürich medan marknadsföring och huvudkontor sker från Stockholm.