The Skin House

The Skin House är ett sydkoreanskt kosmetikföretag som producerar lyxiga skönhetsprodukter till plånboksvänliga priser. The Skin House's skönhetsprodukter är baserade på teknologin från Noksibcho Pharm Company, som etablerades 1979. The Skin House's forskning och utveckling är gjord av Noksibchos egna Oriental Medicine Clinic och forskare. The Skin House har sin egen produktionsfabrik som försäkrar att deras produkter alltid är fräscha och redo att levereras till deras kunder. Genom att kombinera aktiva naturliga ingredienser med avancerad teknologi skapar The Skin House kvalitetsprodukter som är bra för din hud.

The Skin House's produkter är baserade på tre principer:

1. The Skin House är ärliga.
Från början så har The Skin House ägnat sin forskning och produktion till att producera produkter av toppkvalitet med ärlighet.

2. The Skin House fokuserar på att välja de bästa ingredienserna för huden.
The Skin House hjälper dig att uppnå vacker, hälsosam hud genom att producera kosmetik som innehåller hudvänliga, naturliga och energirika ingredienser från Amazonas.

3. The Skin House försäkrar kundnöjdhet.
The Skin House gör sitt bästa för att undvika onödiga kostnader så deras kunder kan njuta av premiumprodukter till produktvänliga priser.

Gör din hud en tjänst och belöna den med fräscha naturliga skönhetsprodukter från The Skin House!