Viktor&Rolf

Viktor&Rolf är ett holländskt varumärke som grundades 1993. Duon Viktor och Rolf studerade båda mode när de träffades och tillsammans skapade de modehus som även erbjuder parfymer. Viktor&Rolf Flowerbomb är en av deras storsäljare som funnits på marknaden sedan 2005. Dess doft är som en blomsterexplosion med bland annat citrus, blommor och bergamott. Den kommer i en stilfull rosa flaska med ett flertal storlekar att välja mellan.

Spicebomb Viktor&Rolf - en explosiv, kryddig doft

Viktor&Rolf Spicebomb är en parfym för män som både utstrålar styrka och elegans. Parfymflaskan är häftig med sin form som en handgranat och den har doftnoter av bland annat chili, kanel och bergamott. En mer feminin parfym är Viktor&Rolf Bonbon, som har en söt doft av karamell, mandarin, jasmin och svartvinbär. Flaskan är formad som en vacker hallonrosa rosett.

Dofta maskulint med Viktor&Rolf Spicebomb Extreme

Viktor&Rolf Spicebomb Extreme har en intensiv doft som är både förförisk och maskulin. Doftnoter så som svartpeppar, kanel och bergamottolja blandas i en flaska föreställandes en handgranat. Viktor&Rolf Spicebomb Extreme är både kraftfullare och intensivare än sin föregångare Spicebomb. Attraktiva noter av tobaksackord och svart vanilj döljer sig också i den snygga flaskan och skapar en doft som inspirerar och förför.

Viktor&Rolf - inte bara parfym

Viktor&Rolf har inte bara parfymer att erbjuda, du hittar även hudvårdsprodukter i deras utbud. På eleven.se kan du köpa body lotion från varumärket, som har doften av parfymen Flowerbomb. Den finns också som duschgel för väldoft i duschen eller badet. Ifall du gillar doften av Viktor&Rolf Spicebomb finner du även en mjukgörande After Shave Balm med samma doft.

Parfym Viktor&Rolf - Flowerbomb i flera editioner

När du ska välja en parfym Viktor&Rolf har du flera att välja mellan. Populära Flowerbomb har fått fler editioner, till exempel Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme som har en intensiv och exotisk blomdoft. Du som är ute efter en mer ungdomlig och lättsam doft kan välja Flowerbomb Bloom. Den har härligt friska blomsternoter samt inslag av granatäpple och patchouli. Flowerboob Midnight Bloom är ytterligare en variant, den doftar ljuvligt av kvällsblommande jasmin och pion med basnoter av vit mysk och vanilj.

Viktor&Rolf Flowerbomb 50 ml - storsäljaren finns på eleven.se

Viktor&Rolf Flowerbomb 50 ml är den mest populära parfymen från varumärket. När du handlar den hos Eleven får du fri frakt och fria returer, dessutom erbjuds du snabb leverans. Med en flaska på 50 ml räcker parfymen länge, och du kan även välja storlekarna 10 ml och 30 ml när du handlar parfymen, men Viktor&Rolf Flowerbomb 50 ml är mest prisvärd.

Dofta underbart med Viktor&Rolf Bonbon Couture

Ifall du är ute efter en sensuell och varm doft kan du prova Viktor&Rolf Bonbon Couture, som är en mer intensiv parfym. Koncentrationen i Viktor&Rolf Bonbon Couture är 20% vilket ger en djupare doft, men den är ändå lika söt som föregångaren. Även denna parfym kommer i en rosettformad flaska. Hjärtnoterna är apelsinblomma, intensiv karamell och sambac jasmin och toppnoterna är neroliolja, söt persika och mandarin. Basnoterna består av sandelträ, vanilj och patchouli.

Ge bort ett Viktor&Rolf Flowerbomb giftset

Varumärket har gott om produkter och en perfekt gåva är ett Viktor&Rolf Flowerbomb giftset. Där kombineras doft och hudvårdsprodukter i en snygg förpackning. Om du är ute efter en nyare doft finns Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar som lanserades 2018. Här presenterar de en blombukettsdoftande parfym som har mousserande, blommiga, varma och rökiga doftnoter.