waterdrop
Love Brustablett

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 12 st
Beskrivning

Brusande kub som skapar en uppfriskande dryck med smak av granatäpple, gojibärextrakt, schisandraextrakt, med naturliga vitaminer. Waterdrop® berikar ditt vatten med frukt- och växtextrakt – allt för att få dig att dricka mer! Drick mer vatten
Granatäpple - gojibär - schisandra

Att bli kär är det finaste i världen — och det behövs alltid två. Så ta och njut tillsammans med din käraste av det unika extraktet från det sötsura gojibäret ihopparat med den naturliga smaken av granatäpple. Denna smak, fulländad med ett kärleksfullt stänk schisandraextrakt, förenar en uppfriskande trio som ärar kärleken själv.
Fungerar med kran- och kolsyrat vatten, samt med varma eller kalla drycker. Äkta smaker från frukter och bär, som också innehåller naturliga vitaminer. De behändiga förpackningarna är lätta att ta med sig, och du kan göra din hälsosamma favorit dryck var som helst, när det passar dig. Då du inte mer behöver köpa läskflaskor, kommer du att dra ditt strå till stacken i att minska mängden plastflaskor och plastavfall i världen. Lätt att använda, när och var som helst.

Artikelnummer: 109515
Ingredienser

syra: citronsyra, surhetsreglerande medel natriumkarbonat, surhetsreglerande medel kaliumkarbonat, gojibärextrakt, färgkoncentrat från morot, naturlig arom, schisandraextrakt, vitamin C (askorbinsyra), sötningsmedel steviolglykosider, färgkoncentrat från safflor, vitamin B6, folsyra

Näringsvärde 100 ml / 400 ml (1 waterdrop®)
Energi 5 kJ / 1 kcal 18 kJ / 4 kcal
Fett 0 g 0 g
 -  varav mättat 0 g 0 g
Kolhydrat 0 g 0 g
 - varav sockerarter 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,09 g 0,34 g
Vitamin C 6,0 mg / 8% * 24 mg / 30 % *
Vitamin B6 0,11 mg / 8 %* 0,42 mg / 30 % *
Folsyra 22,5 μg / 11 % * 90,0 μg / 45 %*
*rekommenderat intag

Dosering & Användning

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. 
Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. 
Förvaras utom räckhåll för små barn.

Upptäck mer som Love Brustablett

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.