Clearblue
Pregnancy Test With Weeks Indicator

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
180 kr Rek. pris 209 kr
180 kr Rek. pris 209 kr
Variant : 2Ct
Beskrivning

Clearblue graviditetstest med veckoindikator är det första och enda testet som är lika tillförlitligt som en ultraljudsdatering av graviditeten*.

Den smarta dubbelsensorn anger inte bara med ord om du är gravid eller inte på den digitala skärmen, utan berättar även hur långt gången du är – veckor sedan befruktning visas som 1–2, 2–3 eller 3+. Du kan testa 5 dagar innan missad mens (vilket är 4 dagar innan väntad mens). Vid laboratorietester detekterades 98 % av ”gravid”-resultaten dagen före väntad mens, 97 % detekterades 2 dagar före, 90 % 3 dagar före och 65 % 4 dagar före väntad mens. (*Veckoresultatet överensstämde till 97 % med senare ultraljudsdatering. Baserat på studier av 187 kvinnor vid jämförelse av resultatet med ultraljudsdatering.)

- Det första och enda graviditetstestet som anger hur många veckor som gått sedan befruktning – 1–2, 2–3 eller fler än 3 veckor
- Över 99 % tillförlitligt avseende att detektera graviditet från dagen då mens väntas
- Visar tydliga digitala resultat med orden ”Gravid” eller ”Inte gravid”
- I en brittisk studie ansåg fler än 9 av 10 kvinnor att digitala resultat var mer tillförlitliga än resultat av smala teststickor (111 kvinnor som använde och läste av olika typer av test)
- Världens mest sålda märke (inom graviditets- och fertilitetstester för hemmabruk. Baserat på internationella försäljningssiffror i nära 20 länder, sammanställda med hjälp av oberoende marknadsundersökningsdata.)
- Lätt att använda, lätt att läsa av

Artikelnummer: 44722

Upptäck mer som Pregnancy Test With Weeks Indicator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.