L'Oréal Paris
Colorista Spray 1-Day Colour

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Grey
Beskrivning

Colorista är en hårfärgserie som är utformad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger i olika nyanser av olika grad av varaktighet.

Skapa en helt ny look med Colorista färgspray. Håller en dag så att du kan växla mellan olika färger från dag till dag. Eller testa att ha flera olika färger i ditt hår på en gång. Det är upp till dig!

Användning:
Spraya färgen i torrt hår för omedelbar färg. Sprayen torkar snabbt och tynger inte ner håret. Det är inte nödvändigt att ta en stor mängd, bara en liten mängd räcker för att ge färg.

Lägg en handduk över axlarna. Skaka flaskan noggrant före användning. Håll produkten vertikal vid applicering. Spraya längder och toppar från ca 15 cm avstånd. Låt torka i 1 minut. Styla därefter håret som vanligt eller prova en helt ny frisyr med den nya färgen.

Spraya lite mer färg för ett mer intensivt resultat. Färgen fungerar både på blont och brunt hår. Observera att färgresultatet och färgintensiteten beror på hårkvaliteten.

Artikelnummer: 47614

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.