L'Oréal Paris
Colorista WashOut

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : Peach
Beskrivning

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Washout är en intensinvtoning som försvinner helt efter några tvättar. Perfekt om man vill kunn variera sin look och inte binda upp sig med en permanent hårfärg. Colorista Washout håller mellan 4-10 tvättar men kan sitta både kortare och längre beroende på hårkvalité. Färgen mattas gradvist av efter varje tvätt.

  • Intensivtoning som tvättas ur efter hand

  • Passar för blont/blekt hår, ombre eller hår med ljusa slingor

  • Går att kombinera med andra färger ur Washout-serien

Innehåll: 75 ml

Användning

Tvätta och torka håret innan applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15-20 minuter, skölj sedan ur.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du ta hjälp av Colorista Fader Shampoo för att påskynda processen. Om du har väldigt poröst hår (t.ex väldigt kemiskt behandlat/skadat/sprött) kan färgen sitta i längre.

Läs igenom den medföljande bruksanvisningen noga innan du använder produkten.

Artikelnummer: 47616

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt