REF
Colour Boost Masque

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
269 kr
269 kr
Variant : Platinum Blonde 200 ml
Andra färger :
Beskrivning

REF. Colour Boost Masque - Ge nytt liv till din hårfärg! Denna vårdande och närande inpackning verkar på både färgat och ofärgat hår tack vare dess pigmentformula som lägger sig på ytan av hårstrået, och ger din färg mer intensitet och reflektion och lämnar håret viktlöst, mer lätthanterligt och otroligt glansigt.

Baserat på ekologiskt sheasmör, argan-och avokadoolja som ger håret massor med näring, samt quinoaprotein som hjälper till att förse håret med nödvändiga aminosyror som leder till att håret upplevs friskare och starkare. Innehåller också REF:s exklusiva Colour Preserve System, ett naturligt UV-skydd från solrosfröextrakt, och som hjälper att hårfärgen att hålla sig vacker längre.

  • Fungerar på redan färgat & ofärgat hår.

  • Vårdar & ger intensiv näring.

  • Fantastiskt glans!

  • Naturligt UV-skydd.

  • Finns i 10 olika nyanser.

  • Håller mellan 2-3 tvättar.

Innehåll: 200ml

Applicera i rent handdukstorrt hår, kamma igenom produkten så att den täcker håret jämt. Låt verka i minst 3-15 minuter, skölj sedan ur och applicera ditt balsam. Färgen håller i sig i 2-3 tvättar.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product