Hårvård

Hårvård för män

Hos oss kan du hitta mängder med hårvård för män. Hårvårdsprodukter så som schampo, balsam, torrschampo, värmeverktyg och styling finns det gott om hos oss, så du ska kunna hitta just dina favoriter som passar just dina behov. Bland vår hårvård för män kan du t.ex hitta det perfekta matta vaxet, djuprengörande schampo eller den idealiska silverinpackningen för dig som är blond och mängder med andra hårvårdsprodukter för att mätta dina hårvårdsbehov.

Oavsett vad du och ditt hår har för behov så har vi hårvården för dig. Bland vårt urval av hårvård för män kan du hitta hårvårdsprodukter från varumärken som Maria Nila, L'ANZA, John Frieda och Davines.

Tips

Är du kanske van att ha mycket stylingprodukter i håret, så som vax, gel och hårsspray? Tänk då på att inte somna med det i håret! Det är viktigt att använda ett djuprengörande schampo och ett vårdande balsam så att du går och lägger dig med rengjort, välmående hår. Dels för att ditt hår förtjänar det, men också för att undvika hudproblem.

Om du sover med stylingprodukter i håret kan dessa stylingprodukter göra så att huden inte kan andas ordentligt, detta kan i sin tur leda till att du t.ex får finnar eller blemmor (oftast i pannan). Kom ihåg att stylingprodukter är till för att vara i håret under en kortare tid så glöm inte att tvätta ur stylingprodukterna ordentligt!

Filtrera