Baylis & Harding
Men's Citrus Lime & Mint Hair & Body Wash

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 250 ml
Beskrivning

Men's Citrus Lime & Mint Hair & Body Wash är en sportig hår- och kroppstvål (250 ml) med en uppfriskande doft av citrus och mynta. En tub med 2-i-1 tvål gör duschningen snabb och effektiv i en hektisk vardag och är praktisk att ha med sig i träningsväskan.

Signaturkollektionen Citrus Lime & Mint är en sportig herrserie från Baylis & Harding för den moderna mannen som lever livet fullt ut. Bergamott, lime och citrus har blandats med frisk mynta för att skapa en uppfriskande och lekfull doft. En lätt skummande tvål som skonsamt rengör hud och hår och lämnar en frisk och ren känsla.

En sportig present till någon du bryr dig om eller om du vill skämma bort dig själv.

Artikelnummer: 101886
Ingredienser

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL.

Upptäck mer som Men's Citrus Lime & Mint Hair & Body Wash

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.