American Crew
Boost Powder

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
225 kr
225 kr
Variant : 10 g
Beskrivning

Ett puder som gör håret lätt att forma och ger ett fantastiskt lyft ända från rötterna. Ger volym och skapar en rå och personlig saltvattenslook.

Innehåll: 10 g

Användning

Knacka på förpackningen några gånger för att lossa pulvret och häll sedan en liten mängd i handen. Strö det lätt och jämnt över torrt hår och se till att det faller ända ner till roten för maximalt lyft och separation.

Ingredienser

Citric Acid,Propylene Glycol,Sodium Benzoate,Silica Silylate,Aqua (Water) (Eau)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.