I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
135 kr
135 kr
Variant : Hair Wax 90 ml
Beskrivning

Zlatan Sport Hair Wax är ett hårvax för perfekt styling. Vaxet har medium stadga och gör det lätt att forma önskad frisyr. Passar för såväl kort som långt hår och ger en halvmatt finish. Håller hela dagen.

Innehåll: 50 g

Om Zlatan Sport

Denna kompletta grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns.

Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en innovativ typ av bodylotion som med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster.

För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.