Bumble & Bumble
White Hair Powder

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 28 g
Beskrivning

Bumble and bumble Har Powder är ett ljuvligt torrschampo som håller ditt hår fräscht mellan tvättarna samtidigt som det ger en härlig volym! Detta torrschampo hjälper till att göra din styling enklare, och tack vare att den är oljeabsorberande är den utmärkt för att ge din hårbotten en fräsch touch-up utan att behöva rengöra håret med schampo och vatten.

Bumble and bumble Har Powder har färgade pigment, vilket även gör den utmärkt för att fräscha upp utväxten medan du väntar på tid hos frisören.

  • Passar vitt & silvrigt hår, samt platinum-, ask- & champagneblond.

  • Utmärkt för dig med fet hårbotten.

Användning

För styling eller uppfräschning av utväxt: För att fästa på bästa sätt behövs en lätt oljig yta på håret. Om ditt hår är nytvättat rekommenderar Bumble and bumble att lätt applicera en liten mängd av ditt stylingvax. Dela upp ditt hår i sektioner, spraya sedan 25-30 cm från håret, på torrt hår. Låt torka och skaka sedan ur rester med fingrarna. Styla sedan som önskat.

För uppfräschning mellan tvättarna: Håll flaskan 25-30 cm från håret. Spraya på torrt hår med fokus på oljiga områden. Låt sedan torka och borsta igenom. Styla sedan som önskat.

Obs: Skydda kläder och andra textiler vid användning då produkten har färgade pigment. Om en fläck uppstått, ta bort med mild tvål och vatten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.