Maria Åkerberg
Specials For Hair

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
199 kr
199 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Stärkande och återfuktande olja för hår och hårbotten. Specials For Hair är en stärkande olja för hår och hårbotten. Produkten innehåller bland annat de eteriska oljorna Rosmarin, Ylang Ylang, cederträ och grapefruktolja samt extrakt från ingefära och chili. Bra som massageolja för skalpmassage.

Sheasmörolja och jojobaolja ger nyttiga fettsyror. Eterisk olja från Ingefära verkar välgörande för hårbotten. Eterisk olja från blommorna på Ylang Ylang-trädet är balanserande och hjälper vid stressrelaterat håravfall. Oljan ger också glans till håret. Eterisk olja från cederträ hjälper vid mjäll. Eterisk olja från grapefruktens skal verkar renande. Oljan är rik på vaxämnen som är vårdande för håret. Extrakt från chili innehåller bland annat capsaicin, som har värmande egenskaper. Capsaicin är det ämne i chilipeppar som ger dess heta och pikanta smak.

Upptäck mer som Specials For Hair

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.