Living Proof
Restore Perfecting Spray

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 236 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Living Proof Restore Perfecting Spray

En fjäderlätt leave-in-spray som ger mer än bara omedelbar återfuktning för torrt, skadat hår för att det ska se ut och kännas friskare. Living Proof Restore Perfecting Spray ger håret omedelbar följsamhet, naturlig glans och fyllighet, maximal utredning och en bättre hårkvalité och styrka över tid. Dessutom har den UV- och värmeskydd, är fri från silikon och har en formula som är säker för färgat och kemiskt behandlat hår.

Perfecting spray är idealisk för alla hårtyper och passar speciellt bra för torrt, skadat hår eller hår som har en naturlig förmåga att trassla sig.

  • Vegansk

Innehåll: 236 ml

Användning

Skaka flaskan väl och applicera i nytvättat, vått hår. Applicera i hela håret, från botten till topparna, med fokus på de områden som är i störst behov av utredning. Kamma igenom och styla som vanligt.

Upptäck mer som Restore Perfecting Spray

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.