Balmain Hair Couture
Argan Moisturising Elixir

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 19 kr

110 kr 129 kr

Du sparar 19 kr

110 kr 129 kr

Variant : Travel Size 20 ml
Beskrivning

Balmain Argan Moisturizing Elixir, ett rent organiskt serum som hjälper till att vårda ditt hår och ge det en omedelbar boost för att skapa en jämn och mer hälsosam look! Detta serum hjälper till att ge håret en frisk, mer ungdomlig känsla.

Användning

Stryk ut serumet med handflatan på längder, i fuktigt eller torrt hår.

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Dimethiconol,Silk Amino Acids,Parfum,Argania Spinoza Kernel Oil,Cyclopentasilo- xane,Trimethyl- siloxyphenyl Dimethicone

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Argan Moisturising Elixir

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.