Bumble & Bumble
Save The day Serum

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas

399 kr Ord. pris 665 kr

-40% product.discountbadge

399 kr Ord. pris 665 kr

Variant : 95 ml
Beskrivning

Save The Day Daytime Protective Repair Fluid är ett värmeskyddande koncentrerat serum som passar alla hårtyper. Det har en lätt textur som ger intensiv näring- och fukt till håret som omedelbart upplevs mjukare, glansfullare och mer välmående. Innehåller kameliaolja och UV-filter för att hjälpa till att återhämta från tidigare slitage samtförebygga framtida skador.

Ta extra hand om hår som utsätts för daglig påfrestning! Regelbunden användning av värmeverktyg och mycket styling sätter sina spår, och det är viktigt att man ger håret de bästa förutsättningarna för daglig återhämtning.

  • Mjukgörande

  • Återhämtande

  • UV- och värmeskydd

  • Förebygger skador

  • Lätt textur

Innehåll: 95 ml

Användning

Tvätta med ditt favoritschampo- och balsam. Arbeta in serumet jämt fördelat över fuktigt hår (dagligen) och skölj inte ur. Lufttorka eller föna, styla sedan som vanligt. För vård dygnet runt, använd även Bumble and bumble While You Sleep Hair Masque en eller två gånger i veckan.

Artikelnummer: 53163

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.