Elemis
Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
495 kr
495 kr
Variant :
Beskrivning

Elemis Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask

Elemis Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask är en lyxig 3-i-1 hårmask som används som en djuprengörande behandling för hårbotten, vårdande inpackning i duschen eller som intensiv nattmask. Denna hårinpackning innehåller naturlig rosa lera som rengör på djupet och avlägsnar orenheter, medan en fuktgivande kombination av sesam-, macadamia-, moringa- och frangipaniolja ger näring till håret.

Elemis Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask balanserar och vitaliserar hårbotten och hårsäckarna samtidigt som den ger näring till spröda hårtoppar. Denna multifunktionella hårbehandling återfuktar och ger näring till håret för mjukt, silkeslent hår.

  • Perfekt för värmebehandlat eller färgat hår.
  • Ger näring & fukt till håret.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera jämnt i hårbotten och på hårtopparna. Låt verka i 20 minuter eller över natten för en djupare behandling. Skölj (balsam behövs inte) och följ upp med din vanliga hårvårdsrutin och stylingprodukter. Kan användas på torrt eller fuktigt hår. Använd varje vecka.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.