Redken
Extreme

Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 77 kr

232 kr 309 kr

Du sparar 77 kr

232 kr 309 kr

Variant : Mega Mask 200 ml
Beskrivning

Balsam och extravård i samma produkt? Ja tack! Extreme MegaMask erbjuder en specialprodukt framtagen för att stärka samt ge extra näring och fukt till skadat och sprött. Upptäck kraften av SMART hårvård!

Extreme MegaMask är en mask med dubbelkammare som kombinerar 2 olika formulas, vilka bidrar till intensiv och förlängd vård som håller i upp till 3 tvättar. Alla produkter som ingår i SMART Haircare Family innehåller ett exklusivt komplex kallat RCT Protein Complex, som tar hand om håret ända från rötterna till kärnan längst ut i toppen, och ger alla nivåer av hårstrået den skräddarsydda näring de behöver.

  • Passar skadat/slitet hår

  • 2 olika formulas i separata kammare

  • Stärker samt verkar återställande. Ger mjukt, följsamt och mer lätthanterligt hår

Innehåll: 200 ml

Användning

Använd var tredje tvätt eller när du känner att det behövs. Applicera på handdukstorrt hår efter schamponering. Låt verka i 2-5 minuter, skölj sedan ur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.