Uniq One
All in One Hair Treatment Coconut

(23 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 299kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

All in One Hair Treatment Coconut är en leave-in produkt i sprayform med 10 fantastiska egenskaper! Produkten hjälper till att reda ut, minska friss och gör det lättare att forma och styla. Den skyddar även ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår blir mjukt, glänsande utsöndrar en underbar doft av kokos! 

Artikelnummer: 12983
Användning

Spraya direkt i fuktigt hår eller i handflatan och fördela i håret. Skölj inte ur. Kan även användas på torrt hår för extra finish. Applicera då en liten mängd i handflatan och fördela försiktigt på önskat område.

Ingredienser

Isopropyl Alcohol,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Silk Amino Acids,Coumarin,Disodium EDTA,Benzyl Alcohol,Methylisothiazolinone,Cetearyl Alcohol,Panthenol,Behentrimonium Chloride,Quaternium-80,Aqua (Water) (Eau),Cylcopentasiloxane,Butyl Salicylate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som All in One Hair Treatment Coconut

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt